Inventum vrijstaande vaatwasser kopen

Inventum vrijstaande vaatwasser

Bij Slimster kun jij vrijstaande vaatwassers van Inventum met elkaar vergelijken. We nemen niet alleen de standaardprijzen mee in het overzicht, want ook aanbiedingen worden getoond. Op die manier kun je de goedkoopste vrijstaande Inventum vaatwasser kopen. Er zijn natuurlijke ook andere goedkope modellen van Inventum, als het goedkoopste model jou niet aanstaat. Bekijk het actuele aanbod van vrijstaande Inventum afwasmachines en vergelijk ze online! Wij helpen je graag bij het vergelijken van vaatwassers.

8 resultaten

Inventum VVW6040AB

Vrijstaand , 15 couvert(s) , 39 dB
Inventum VVW6040AB
€ 499,-
Vrijstaand
15 couvert(s)

Inventum RVW6027AB

Vrijstaand , 12 couvert(s) , 47 dB
Inventum RVW6027AB
€ 399,-
Vrijstaand
12 couvert(s)

Inventum VVW6030AS

Vrijstaand , 13 couvert(s) , 47 dB
Inventum VVW6030AS
€ 399,-
Vrijstaand
13 couvert(s)

Inventum VVW6030AW

Vrijstaand , 13 couvert(s) , 47 dB
Inventum VVW6030AW
€ 439,-
Vrijstaand
13 couvert(s)

Inventum VVW6008AW

Vrijstaand , 12 couvert(s) , 49 dB
Inventum VVW6008AW
€ 329,-
Vrijstaand
12 couvert(s)

Inventum VVW4530AW

Vrijstaand , 10 couvert(s) , 47 dB
Inventum VVW4530AW
€ 439,-
Vrijstaand
10 couvert(s)

Inventum VVW6035AS

Vrijstaand , 15 couvert(s) , 45 dB
Inventum VVW6035AS
€ 379,-
Vrijstaand
15 couvert(s)

Inventum VVW6035AW

Vrijstaand , 15 couvert(s) , 45 dB
Inventum VVW6035AW
€ 459,-
Vrijstaand
15 couvert(s)

Inventum vrijstaande vaatwassers vergelijken

Via Slimster kun je de vaatwassers vergelijken op prijs en kwaliteit. Op die manier krijg jij de beste prijs/kwaliteit verhouding. Doordat wij met meerdere leveranciers samenwerken krijg je altijd de beste prijzen. De kwaliteit kan in eerste instantie gecontroleerd worden in het overzicht. Daar staan gegevens over de plaatsing, belading, geluid, energielabel en het aantal aanbieders. Heeft een model jouw interesse gewekt? Dan kun je deze aanklikken voor extra informatie. Je krijgt dan informatie over het daadwerkelijke energieverbruik, aantal wasprogramma’s, voorzieningen in de vaatwasser, waterverbruik en de exacte afmetingen van de Inventum vaatwasser.

Inventum: Het Nederlandse witgoed merk

Inventum is al 120 jaar actief in Nederland voor huishoudelijke apparaten. Dit gaat niet alleen om vaatwassers, koelkasten en wasmachines. Het gaat namelijk ook om persoonlijke verzorging en kleine huishoudelijke apparaten. Een keuken vol Inventum spullen is geen uitzondering en zorgt voor een consistente stijl in de hele keuken.

Inventum heeft meerdere vaatwasmachines voor in de keuken. De vaat kan gedaan worden in kleine vaatwassers en grote vaatwassers. Dus een groot huishouden kan ook terecht bij Inventum. Niet alleen vrijstaande vaatwasmachines, maar ook inbouwmachines behoren tot de mogelijkheden bij Inventum. Er bestaan ook combinaties die zowel als een vrijstaande vaatwasmachine gebruikt kunnen worden als een inbouw vaatwasser. Voor ieder wat wils en als je gaat verhuizen kun je de vrijstaande vaatwasser gewoon in jouw nieuwe design keuken inbouwen. Dat scheelt toch weer een paar honderd euro in het budget.

Bekijk de beste vrijstaande vaatwassers van dit jaar!
Beste vrijstaande vaatwassers

Inventum vrijstaande afwasmachine online kopen

Een Inventum vrijstaande vaatwasser online aanschaffen kan via Slimster. Op die manier kan de leverancier de vaatwasser sneller leveren. Je betaalt met één van de aangegeven betalingsmogelijkheden en de vaatwasser wordt bij je thuis geleverd.

Zoek jij een Inventum vrijstaande vaatwasser? Vergelijk dan alle modellen op prijs, specificaties en levertijd. Zo vind je de beste vaatwasser voor de laagste prijs! Uiteraard ben je voor een Inventum inbouw vaatwasser ook aan het goede adres bij Slimster.

Wil jij online een nieuwe vaatwasser kopen? Dan weet je dat dit veilig via Slimster kan. De bij ons aangesloten webwinkels zijn allemaal gecontroleerd en voorzien van thuiswinkel keurmerken!