Siemens vrijstaande vaatwasser kopen

Siemens vrijstaande vaatwassers

Het Duitse Siemens is al jaren een pionier op het gebied van huishoudelijke apparaten. Noem een apparaat en Siemens maakt het. In het assortiment zitten ook een paar uitstekende vrijstaande vaatwassers. De vaatwassers van Siemens zijn technische hoogstandjes. Zo kun je met varioSpeed elk programma verkorten met 67 procent. intensiveZone is daarnaast een handige toevoeging waarmee de sproeidruk met 20 procent wordt opgevoerd, iets wat ervoor zorgt dat het meest hardnekkige vuil ook wordt verwijderd. Siemens produceert ook zeer milieuvriendelijke vaatwassers, die het energieverbruik zo laag mogelijk houden. Met maximaal zes programma’s heb je een rijk aanbod aan keuze voor jouw vieze vaat. Siemens vrijstaande vaatwassers brengen de toekomst bij jou thuis!

5 resultaten

Siemens SE23HI42VE

Vrijstaand , 13 couvert(s) , 44 dB
Siemens SE23HI42VE
€ 609,-
Vrijstaand
13 couvert(s)

Siemens SE23HI36VE

Vrijstaand , 13 couvert(s) , 46 dB
Siemens SE23HI36VE
€ 639,-
Vrijstaand
13 couvert(s)

Siemens SN25ZI00CE

Vrijstaand , 14 couvert(s) , 44 dB
Siemens SN25ZI00CE
€ 829,-
Vrijstaand
14 couvert(s)

Siemens SE23HW60CE

Vrijstaand , 14 couvert(s) , 44 dB
Siemens SE23HW60CE
€ 669,-
Vrijstaand
14 couvert(s)

Siemens SN23HW36TE

Vrijstaand , 12 couvert(s) , 46 dB
Siemens SN23HW36TE
€ 599,-
Vrijstaand
12 couvert(s)

Siemens vrijstaande vaatwassers vergelijken

Op Slimster vind je het gehele assortiment van Siemens vrijstaande vaatwassers. In het filtermenu kun je jouw prijsklasse, de gewenste afmetingen en andere voorkeuren aangeven. Wij tonen je vervolgens alleen de machines die aan jouw eisen voldoen. Wil je een meer gedetailleerde Siemens vaatwasser vergelijking maken? Dat kan! Selecteer maximaal vier verschillende modellen en klik op ‘vergelijken’. In jouw beeld verschijnt direct een overzicht met alle benodigde informatie. Neem de tijd en wees nauwkeurig, zodat jij jezelf verzekert van de juiste vaatwasser voor jou. Heb jij een geschikt model gevonden? Direct online kopen kan op Slimster.nl!

Losstaande Siemens afwasmachine kopen?

Wil jij graag een robuuste en innovatieve vrijstaande afwasmachine kopen? Dan is een Siemens vrijstaande vaatwasser een uitstekende optie. Het is slim om kieskeurig te vergelijken voordat je beslist welke vaatwasser je gaat kopen. Slimster helpt je op weg! Kijk kritisch naar specificaties als het energielabel, het aantal couverts en de vaatwasprogramma's. Heb jij een Siemens vaatwasser gevonden die voldoet aan al jouw eisen? Dan kun je jouw nieuwe vaatwasmachine veilig online kopen bij de webwinkel met de beste aanbieding!

Zoek je toch een afwasmachine die je kunt inbouwen in een keukenkast? Of misschien een model welke te plaatsen is onder het aanrechtblad? Bij Slimster kun je ook integreerbare vaatwassers vergelijken. Neem eens een kijkje naar de Siemens inbouw vaatwassers en Siemens onderbouw vaatwassers. Door te vergelijken vind je direct de beste online aanbieding voor jouw nieuwe vaatwasmachine!

Benieuwd naar de beste vrijstaande vaatwassers?
Beste vrijstaande vaatwassers