Vrijstaande SMEG vaatwasser kopen

Vrijstaande SMEG vaatwassers

SMEG is een merk dat bekend staat om diens klassieke jaren ‘50-apparaten. Wat betreft de vrijstaande vaatwassers wordt dit dan ook perfect onderstreept. Wij kunnen jou verzekeren dat je de vrijstaande modellen in veel diverse kleuren kunt kopen. Wat dacht je van het schattig roze (BLV2RO-2), het oer-Nederlandse oranje (BLV2O-2) of het ultra-stijlvolle zwart (BLV2NE-2)? Bij SMEG kun je voor allemaal van dit soort kleuren kiezen. Al zijn de designs nog zo gelieerd aan het verleden, de inhoud is hypermodern.

Zo zijn vrijwel alle modellen van SMEG voorzien van energielabel A+++ en produceren ze bijna geen geluid, met een gemiddeld dB van 43. Gebruiksvriendelijk zijn de SMEG vrijstaande afwasmachines tevens, met functies als Uitgestelde Start, Resttijdindicatie en Kinderslot. Waar wacht nog op? Let’s go fifties! Naast vaatwassers heeft SMEG ook design vriezers en koelkasten! Via Slimster kun je gemakkelijke de goedkoopste SMEG vrijstaande vaatwasser online kopen.

2 resultaten
Smeg LVFABCR3
Vrijstaand , 13 couvert(s) , 45 dB
Smeg LVFABCR3
Geen reviews
€ 1539,-
2 prijzen
Vrijstaand
13 couvert(s)
Smeg LVFABBL3
Vrijstaand , 13 couvert(s) , 45 dB
Smeg LVFABBL3
Geen reviews
€ 1539,-
1 prijs
Vrijstaand
13 couvert(s)

SMEG vrijstaande vaatwassers vergelijken

Slimster heeft een ruim assortiment SMEG vrijstaande vaatwassers. Op deze pagina zie je ons totaalassortiment in beeld. Wil je jouw zoekacties verscherpen? Maak dan gebruik van het filtermenu links in beeld. Hier kun je bijvoorbeeld opgeven wat jouw voorkeursprijsklasse, -afmetingen en -productkleur dient te zijn. De modellen die voldoen aan jouw zoekprofiel komen hier vervolgens opnieuw onder in beeld te staan. Je kunt de modellen onderling vergelijken door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Wil je een apparaat online kopen? Doe dit via Slimster.nl; daar vind je het snel!

Losstaande SMEG afwasmachine

Het Italiaanse SMEG is aantrekkelijk voor mensen die houden van een vaatwasser met een tijdloos design en een innovatief systeem. En laten we eerlijk zijn: wie houdt daar nou niet van? De apparaten hebben een klassiek, vintage jaren ‘50-uiterlijk en voorzien jou in modellen in diverse kleuren, zoals roze, oranje en zwart. Retro is het toverwoord voor SMEG.

Hiernaast leveren die apparaten uiterst energiezuinige resultaten en hebben ze dan ook vrijwel allen energielabel A+++ toebedeeld gekregen. Het wordt nogmaals onderstreept door de energiebesparende functies die de apparaten hebben. Een Eco-stand, Halve Belading en Aquasensor zijn geen vreemde namen in de wereld van SMEG. Dankzij de Eco-stand kun je een programma draaien dat energiezuiniger is dan de reguliere variant, maar even schoon wast. Heb je een halve vaat om te wassen? Gebruik dan Halve Belading en gebruik slechts de helft aan water en stroom. Dankzij Aquasensor wordt de viesheidsgraad van de vaat gemeten, zodat de machine zelf weet hoeveel wasmiddel er nodig is. Je gebruikt dus nooit teveel!

Maar er is meer: de SMEG vaatwassers maken ook gebruik van Uitgestelde Start, waarmee je jouw wasprogramma tot maar liefst 9 uur in de toekomst uit kunt stellen. De apparaten hebben bovendien maar liefst 9 verschillende programma’s, waaronder een kort/snel programma, waarmee jij de vaat op een topsnelheid schoon kunt krijgen. Het zijn muisstille apparaten, met een dB van rond de 43. Het is mogelijk om een stuk veiligheid aan de apparaten toe te voegen met Kinderbeveiliging (‘kinderslot’) en Waterbeveiliging (‘spoelstop in noodgevallen’). SMEG is veelzijdig.

Beste vrijstaande afwasmachine? Bekijk de test!
Beste vrijstaande afwasmachines

Voordelen vrijstaande SMEG vaatwasser

  • Tijdloos design
  • Zeer energiezuinig (A+++, Eco-stand)
  • 9 verschillende programma’s
  • Veiligheid (Kinderslot, Waterbeveiliging)
  • Uitgestelde Start
slimster
Bij Slimster vind je eenvoudig de beste deal voor een retro SMEG vaatwasser. De bij ons aangesloten webshops zijn allemaal gecontroleerd en voorzien van een keurmerk. Je bestelt dus altijd veilig en vertrouwd online!