Vrijstaande Candy vaatwasser kopen

Vrijstaande Candy vaatwassers

Candy is een Italiaans merk voor huishoudelijke apparaten dat al meer dan 50 jaar actief is op de markt voor keukenapparatuur. De vrijstaande vaatwassers van dit merk zijn dan ook geavanceerde apparaten, die een aanrader zijn voor iedereen die van gebruiksgemak houdt. Wie houdt daar nou niet van? Even opsommen: Uitgestelde Start, resttijdindicatie, een kort/snel programma, een Eco-stand; Candy heeft alles waar je naar op zoek bent. Naast deze hoge functionaliteit zijn de modellen van Candy ook nog eens uitgerust met een hoge mate van energiezuinigheid. Ze hebben dan ook niet voor niets het energielabel A+ of A++. Candy; dat is kwaliteit en functionaliteit gecombineerd! Natuurlijk biedt Candy ook hoogwaardige inbouw vaatwassers en onderbouw vaatwassers.

2 resultaten
Candy CDPH 2L1049W
Vrijstaand , 10 couvert(s) , 49 dB
Candy CDPH 2L1049W
Geen reviews
€ 339,-
1 prijs
Vrijstaand
10 couvert(s)
Candy CDPN 1L390SW
Vrijstaand , 13 couvert(s) , 54 dB
Candy CDPN 1L390SW
Geen reviews
€ 430,-
1 prijs
Vrijstaand
13 couvert(s)

Candy vrijstaande vaatwassers vergelijken

Via Slimster kun je zeer gemakkelijk de verschillende Candy vrijstaande vaatwassers met elkaar vergelijken. Hoe je dit doet? Hier links in beeld zie je een filtermenu, waar je zelf kunt aangeven wat voor jou belangrijke producteigenschappen zijn. Denk je bijvoorbeeld over een model binnen een bepaalde prijscategorie? Zat je te denken aan een afwasmachine met bepaalde afmetingen? Vul het hier in en je krijgt de geschikte modellen hieronder in beeld te zien. Wil jij verschillende vaatwassers met elkaar vergelijken? Selecteer per keer maximaal vier modellen en klik op ‘vergelijken’. De afwasmachines kun je online kopen via Slimster.

Losstaande Candy vaatwasser

Candy is een aanrader voor iedereen die zoekt naar een hoge kwaliteit vrijstaande vaatwasser. Betreffende het design is het merk erg veelzijdig. Zo kun je eenvoudig een witte of een juist zeer donkere Candy vaatwasser kopen. De modellen zijn perfect in iedere keuken te integreren. Veel van de apparaten zijn bovendien geschikt voor de onderbouw, waardoor je zelf de keuze houdt hoe je jouw vaatwasser in de keuken wilt plaatsen.

De modellen van Candy zijn bovendien niet zeer luidruchtig met 51 tot 53 dB. Je kunt kiezen voor modellen met 6 couverts tot 12 couverts. Zo kun je gaan voor een compacte vaatwasser voor een klein huishouden, maar ook voor een perfecte gezinsmachine. De apparaten hebben energielabel A+ of A++ toebedeeld gekregen, waarmee het energiezuinige modellen zijn. Deze status verkrijgen ze onder meer door het feit dat er een handige Eco-stand in de machines zit gebouwd. Bij iedere wasbeurt kun je genieten van zuiniger werk. Wassen wordt besparen met Candy.

Welke merken maken de beste vrijstaande vaatwassers?
Beste vrijstaande vaatwassers

Voordelen Candy vrijstaande afwasmachines

Qua functies zijn de modellen van Candy tevens aan te raden. Zo beschikken ze over Uitgestelde Start, waarmee je het wasprogramma uit kunt stellen. Dankzij Resttijdindicatie weet je te allen tijde hoe ver jouw programma is. Met het kort/snel programma kun je sneller jouw vaatwas doen. Waterbeveiliging zorgt ervoor dat in geval van overstromen de watertoevoer altijd wordt stopgezet. Zo zal een model van Candy nooit voor grote schade zorgen in geval van nood. Candy denkt verder! Toch liever een integreerbare afwasmachine? Check dan alle Candy inbouw vaatwassers of Candy onderbouw vaatwassers via Slimster!

  • Eco-stand
  • Uitgestelde Start
  • Energiezuinig (A+, A++)
  • Kort/snel programma
  • Waterbeveiliging

Ga jij echt voor diversiteit en veelzijdigheid? Bekijk dan eens de Candy fornuizen. Deze combineren het gemak van een kookplaat, oven en vaatwasser in 1 apparaat!

slimster
Zoek je de laagste prijs? Slimster helpt je graag! Wij hebben de prijzen van alle webwinkels op een rij gezet, zodat jij precies kunt zien waar jouw Candy vrijstaande vaatwasser het goedkoopst is!