Samsung vrijstaande vaatwasser kopen

Samsung vrijstaande vaatwassers

Even modern als Samsung is wat betreft de productie van diens televisies, is het merk als het gaat om de vrijstaande vaatwassers. Wanneer je een vrijstaand model van dit Zuid-Koreaanse merk in huis haalt, kies je namelijk voor een vernieuwend design. Zo zijn de modellen zwart, maar hebben ze een witte deur. Dit zorgt voor de nodige contrasten in het uiterlijk, waardoor een Samsung vrijstaande vaatwasser een puntig tintje geeft aan iedere keuken. Ook wat betreft functies liegen de apparaten van Samsung er niet om. Waterbeveiliging, Kinderbeveiliging, een kort-snel programma en Uitgestelde Start: Samsung heeft het allemaal. Het zijn energiezuinige apparaten (A+) die jou was- en droogresultaat A op zullen leveren. Vergelijk hier alle Samsung vaatwassers! Profiteer van de online aanbiedingen van onze aangesloten webshops door online jouw Samsung vrijstaande vaatwasser te bestellen.

3 resultaten
Samsung DW60M6050FS
Vrijstaand , 14 couvert(s) , 44 dB
Samsung DW60M6050FS
Geen reviews
€ 569,-
2 prijzen
Vrijstaand
14 couvert(s)
Samsung DW60M6040FS/EC
Vrijstaand , 13 couvert(s) , 44 dB
Samsung DW60M6040FS/EC rechter voorkant
Geen reviews
€ 632,-
1 prijs
Vrijstaand
13 couvert(s)
Samsung DW60M6050FW
Vrijstaand , 14 couvert(s) , 44 dB
Samsung DW60M6050FW
Geen reviews
€ 666,-
1 prijs
Vrijstaand
14 couvert(s)

Samsung vrijstaande vaatwassers vergelijken

Als je op zoek bent naar een perfecte vrijstaande vaatwasser van Samsung, ben je bij Slimster aan het juiste adres. Wij voorzien je namelijk in een handig totaalassortiment vaatwassers. Door links in beeld het filtermenu in te vullen, maak je op eenvoudige wijze gebruik van ons vergelijkingssysteem. Stel in wat het prijsniveau moet zijn, wat de gewenste afmetingen zijn en naar welke functies je op zoek bent. De apparaten op deze pagina voldoen aan jouw zoekactie, waarna je deze eenvoudig kunt kopen. Selecteer een interessant voorstel van een aangesloten webshop. Slimster.nl; besparen door te vergelijken! Je kunt ook een kijkje nemen naar alle Samsung inbouw vaatwassers en onderbouw vaatwassers.

Losstaande Samsung afwasmachine

Een keuze voor Samsung is er één voor veelzijdigheid. Voor een zeer gemiddelde prijs voorziet het merk jou van een apparaat met veel functies, programma’s en een geweldig design. Om te beginnen met die functies: Samsung maakt gebruik van zowel Uitgestelde Start, Resttijdindicatie, Waterbeveiliging en Kinderbeveiliging. Met Uitgestelde Start stel je het programma eenvoudig uit tot uren in de toekomst. Dankzij Resttijdindicatie weet je vervolgens altijd hoe ver jouw programma is. Waterbeveiliging is een beveiligende functie, die ervoor zorgt dat de watertoevoer in geval van noodlottig overstromen wordt stilgezet. Kinderen vormen geen bedreiging voor zichzelf en jouw keuken meer dankzij Kinderbeveiliging, wat een ‘kinderslot’ inhoudt.

Bekijk de beste vrijstaande vaatwassers van dit jaar!
Beste vrijstaande vaatwassers

Voordelen vrijstaande Samsung vaatwasser

Omdat Samsung ook het beste voor heeft met het milieu, zijn de apparaten van het Zuid-Koreaanse merk tevens zeer energiezuinig. Ze hebben energielabel A+ toebedeeld gekregen en bevatten een Eco-stand en energiebesparende functies als Aquasensor (zelf inschatten hoeveel water nodig is) en Halve Belading (dus ook halve dosis water en elektriciteit). Tegelijkertijd strooit Samsung wat betreft het aantal programma’s. Zo kun je gebruik maken van een kort/snel programma, waarmee je jouw was in no-time schoon hebt. Tot slot maakt Samsung gebruik van een hypermodern design, waarbij een zwart apparaat met een witte deur wordt gecombineerd. Met dit design voegt Samsung iets eigentijds toe aan iedere keuken!

  • Uitgestelde Start
  • Resttijdindicatie
  • Zeer energiezuinig (A+, Eco-stand)
  • Vernieuwend design
  • Water-, Kinderbeveiliging
Let bij het kopen van een nieuwe vaatwasser op de energieklasse. Een energiezuinige vaatwasser (A+++) is duurder in aanschaf, maar bespaart wel iedere maand flink op de stroomkosten!