Etna vrijstaande vaatwasser kopen

Etna vrijstaande vaatwassers

Het is goed mogelijk dat je nog nooit van Etna gehoord. Dit merk geniet namelijk geen heel grote bekendheid zoals andere pioniers op de huishoudelijke markt. Maar Etna maakt wel prachtige, functionele en technisch intelligente apparatuur. Zoals de vrijstaande vaatwassers van het oer-Hollandse Etna die allemaal waterbesparend en energiezuinig zijn. Bovendien zijn ze ook nog eens erg stil, zodat je met een gerust hart ’s ochtends vroeg of laat in de avond een programma kunt laten draaien. Etna maakt kwaliteit voor een heel gunstige prijs.

4 resultaten
ETNA VWV440ZWA
Vrijstaand , 14 couvert(s) , 40 dB
ETNA VWV440ZWA
9,2
37 reviews
€ 749,-
6 prijzen
Vrijstaand
14 couvert(s)
ETNA VWV147SWIT
Vrijstaand , 9 couvert(s) , 47 dB
ETNA VWV147SWIT
10
1 review
€ 407,-
4 prijzen
Vrijstaand
9 couvert(s)
ETNA VWV240CRVS
Vrijstaand , 40 dB , 84.5 cm
ETNA VWV240CRVS
8,6
37 reviews
€ 576,-
4 prijzen
Vrijstaand
ETNA VWV242CWIT
Vrijstaand , 42 dB , 84.5 cm
ETNA VWV242CWIT
8,5
32 reviews
€ 599,-
3 prijzen
Vrijstaand

Etna vrijstaande vaatwassers vergelijken

Bij Slimster ben je op de juiste plek voor een ETNA vrijstaande vaatwasser. Kies links in beeld de prijsklasse waar je binnen wilt blijven, de afmetingen waaraan een vaatwasser voor jou moet voldoen en verdere eigenschappen van jouw voorkeur. Selecteer vervolgens maximaal vier verschillende modellen uit de getoonde selectie en klik op ‘vergelijken’. Een gedetailleerd overzicht verschijnt in beeld op basis waarvan jij een nauwgezette keuze kunt maken. Zit de ideale vrijstaande vaatwasser ertussen? Je kunt deze vervolgens meteen online aanschaffen. Slimster maakt het voor jou heel makkelijk!

Losstaande ETNA afwasmachine kopen?

Wil jij graag een nieuwe ETNA vaatwasser kopen? Voordat je beslist welk model je gaat bestellen is het slim om kieskeurig te vergelijken. Slimster helpt je hier graag bij. We raden je aan om te kijken naar specificaties als de energieklasse, het aantal couverts en de diverse vaatwasprogramma's. Heb jij een vrijstaande Etna afwasmachine gevonden die voldoet aan jouw wensen? Dan kun je deze vaatwasmachine veilig online kopen bij de webshop met de beste aanbieding!

Kies je toch liever voor een afwasmachine die je kunt integreren in de keuken? ETNA maakt ook inbouw- en onderbouw vaatwassers met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Via Slimster kun je eenvoudig alle ETNA inbouw vaatwassers en ETNA onderbouw vaatwassers vergelijken. Check de prijzen van de bij ons aangesloten webshops en vind direct de beste deal voor jouw nieuwe afwasmachine van Etna.

Beste afwasmachine? Bekijk de test van Slimster!
Beste afwasmachines