Whirlpool vaatwasser kopen

Whirlpool vaatwassers

Het Amerikaanse Whirlpool is al jaren een grote speler op de markt voor huishoudelijke apparaten. Internationaal gezien is het misschien zelfs de grootste speler; iedereen kent of heeft wel een product van Whirlpool. Al sinds het begin van de vorige eeuw produceert dit Amerikaanse concern verschillende apparaten. Door deze ruime productie-ervaring is het in staat om topkwaliteit te leveren. De vaatwassers krijgen goede recensies en zijn ook opgemerkt door De Consumentenbond. Met een Whirlpool vaatwasser haal je gegarandeerd kwaliteit in huis. Vergelijk het aanbod bij Slimster en vind direct e beste online aanbieding!

3 resultaten

Whirlpool WIO 3T126 PFE

Volledig ingebouwd , 14 couvert(s) , 46 dB
Whirlpool WIO 3T126 PFE inbouw
€ 469,-
Volledig ingebouwd
14 couvert(s)

Whirlpool WIC 3C34 PFE S

Volledig ingebouwd , 14 couvert(s) , 44 dB
Whirlpool WIC 3C34 PFE S
€ 619,-
Volledig ingebouwd
14 couvert(s)

Whirlpool WFE 2B19

Vrijstaand , 13 couvert(s) , 49 dB
Whirlpool WFE 2B19
€ 439,-
Vrijstaand
13 couvert(s)

Whirlpool afwasmachines bij Slimster

Op deze website staan alleen de beste vaatwassers van het Amerikaanse Whirlpool. Je kunt hier heel gemakkelijk en snel een vergelijking maken tussen de verschillende modellen. Kies in het filtermenu de wensen waar jouw afwasmachine aan moet voldoen, zoals prijsklasse, afmetingen en het energielabel. Voor een meer gedetailleerde vergelijking selecteer je vier verschillende modellen en klik je op ‘vergelijken’. In het overzicht dat verschijnt, vind je alle relevante informatie die je nodig hebt bij het maken van een keuze. Via Slimster kan je direct een afwasmachine aanschaffen. Wij denken met jou mee!

Waarom een Whirlpool afwasmachine?

Er zijn verschillende redenen om een afwasautomaat van Whirlpool aan te schaffen. Het unieke 6th Sense Technologie meet de vuilgraad van jouw vieze vaat en past aan de hand daarvan de verschillende instellingen aan. Het waterverbruik, de temperatuur en de duur van het programma worden op deze manier bepaald en dit leidt tot de beste resultaten. Jouw vaat wordt perfect gereinigd en gedroogd. Bovendien bespaat je ontzettend veel op energie en water. Whirlpool heeft ook nog een heleboel andere functies, die zorgen voor een optimaal resultaat. Zo is er Multizone, Halve lading en AquaSteam.

Het aanbod Whirlpool vaatwassers in Nederland is redelijk groot. Dit is mooi, want zodoende is er voor ieder wat wils. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor inbouw, onderbouw én vrijstaande vaatwassers. Wil je een losse afwasmachine kopen, kijk dan eens naar de Whirlpool vrijstaande vaatwassers. Een Whirlpool inbouw vaatwasser is perfect te integreren met de keuken en een Whirlpool onderbouw afwasmachine plaats je mooi onder het aanrechtblad.

Benieuwd naar de beste onderbouw vaatwassers?
Beste onderbouw vaatwassers

Whirlpool vaatwasser kopen

Voor je een nieuwe Whirlpool vaatwasser aanschaft, is het verstandig om kieskeurig te vergelijken. Wanneer je een afwasmachine volledig naar wens hebt gevonden, kun je op de productpagina de verschillende aanbieders vergelijken. Kijk bijvoorbeeld naar de prijs, voorraad en naar de levertijd. Kies de voordeligste aanbieder en bestel jouw nieuwe machine eenvoudig en veilig online via Slimster.

Door te vergelijken kun je veel geld besparen. Daarom hebben we bij Slimster alle aanbiedingen voor je op een rijtje gezet. In één oogopslag zie je de laagste prijs voor jouw Whirlpool vaatwasser!