Bauknecht vaatwasser kopen

Bauknecht vaatwassers

Bauknecht klimt telkens verder op naar de hogere plekken in de ranglijst voor topmerken voor huishoudelijke apparaten. De slogan ‘Mehr als Technik’ wordt door het merk namelijk echt nageleefd. Behalve de nieuwste technologieën, probeert het Duitse concern ook de mooiste designs aan haar apparaten toe te voegen. Hoewel Bauknecht met name inbouw vaatwassers produceert, heeft het ook behoorlijke vrijstaande en onderbouw modellen in het assortiment. Met een apparaat van Bauknecht verzeker je jezelf van een energie- en waterzuinige vaatwasser met een modern en stijlvol uiterlijk. Via Slimster kun je alle Bauknecht vaatwassers vergelijken en vind je direct de beste online aanbieding!

4 resultaten
Bauknecht BBC 3B+26 X
Semi-ingebouwd , 13 couvert(s) , 46 dB
Bauknecht BBC 3B+26 X
Geen reviews
€ 449,-
2 prijzen
Semi-ingebouwd
13 couvert(s)
Bauknecht BBO 3C33 C X
Semi-ingebouwd , 14 couvert(s) , 43 dB
Bauknecht BBO 3C33 C X
Geen reviews
€ 449,-
1 prijs
Semi-ingebouwd
14 couvert(s)
Bauknecht BSBO 3O35 PF X
Semi-ingebouwd , 10 couvert(s) , 43 dB
Bauknecht BSBO 3O35 PF X
Geen reviews
€ 529,-
1 prijs
Semi-ingebouwd
10 couvert(s)
Bauknecht BCIO 3T341 PLET
Volledig ingebouwd , 14 couvert(s) , 41 dB
Bauknecht BCIO 3T341 PLET
Geen reviews
€ 554,-
1 prijs
Volledig ingebouwd
14 couvert(s)

Bauknecht afwasmachines vergelijken

Op zoek naar een energiezuinige Bauknecht vaatwasser? Slimster helpt je hier graag bij. Wij begrijpen namelijk dat kieskeurig vergelijken zeer belangrijk is voordat je beslist welk model je gaat kopen. Maak gebruik van de filteropties aan de linkerkant van de website en vergelijk op kenmerken die voor jou van belang zijn. Kijk bijvoorbeeld naar de kleur van de afwasmachine, het aantal couverts en natuurlijk de prijs. Heb jij een vaatwasmachine gevonden die aan jouw eisen voldoet? Op de productpagina kun je alle prijzen zien en ontdek je welke webshop de goedkoopste is!

Waarom Bauknecht?

Green Intelligence is het label dat Bauknecht aan bijna alle producten heeft gegeven. Hoge energieklassen van A tot A+++ en een Eco-Design onderschrijven dit label. Het merk doet er alles aan om duurzaam te produceren. Daarnaast maakt Bauknecht misschien wel de mooiste designs die op de markt beschikbaar zijn. Behalve in het klassieke wit, zijn afwasmachines beschikbaar in prachtige chromen en strakke afwerking. Bovendien zijn de vaatwassers van Bauknecht heel makkelijk in gebruik, de afwas doen was nog nooit zo simpel!

Beste inbouw vaatwassers vergelijken?
Beste vaatwassers

Bauknecht vaatwasser kopen via Slimster

Heb je jouw ideale afwasmachine van Bauknecht gevonden? Klik dan op het gewenste product, je komt nu terecht op de productpagina. Op deze pagina kan je de verschillende webwinkels vergelijken in onder andere de prijs, voorraad en inbouwkosten. De goedkoopste webshop vind je bovenaan. Nu kan je het model van jouw dromen direct heel eenvoudig én veilig aanschaffen. Bij de meeste webwinkels geldt; vandaag bestellen = morgen in huis!