Kleine vaatwasser kopen

Kleine vaatwassers

Tegenwoordig worden er steeds meer mini-model vaatwassers verkocht. Mini-vaatwassers zijn vaatwassers van 45 cm breed, in plaats van 60 cm breed. In een compacte afwasmachine passen doorgaans maximaal 9 couverts. Voor kleine huishoudens of voor weinig gebruik is dit een ideaal model. Bijvoorbeeld voor jouw vakantiehuisje of andere tijdelijke verblijfplaats. Je hebt alle gemakken van een standaard vaatwasser, maar dit model neemt uiteraard veel minder ruimte in.

Zowel inbouw afwasmachines, onderbouw vaatwassers als vrijstaande vaatwassers zijn compact te krijgen. Alle topmerken, zoals AEG, Bosch, Siemens, Whirlpool hebben modellen afwasmachines die 45 centimeter breed zijn. Tegenwoordig is het ook mogelijk een model te krijgen van 90 cm breedte, die meestal maar één lade heeft. Deze modellen zijn heel geschikt voor zwevende keukens.

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Kleine afwasmachines vergelijken

Ben jij op zoek naar een compacte vaatwasser? Op deze pagina van Slimster vind je het gehele overzicht mini vaatwassers. Een kleine afwasmachine is perfect voor de kleinere huishoudens. Door gebruik te maken van een kleiner model bespaar je in deze gevallen namelijk op energiekosten. Je kunt maximaal vier modellen kieskeurig met elkaar vergelijken, om zo een gedetailleerde vergelijking te maken van de verschillende modellen. Wanneer je klaar bent met de vergelijking van de kleine vaatwasmachine, kun je jouw favoriete model via Slimster online aanschaffen voor de goedkoopste prijs! Profiteer van de laatste online aanbiedingen!

1-persoons en 2-persoons vaatwasser

Voor eenpersoonshuishoudens raadt Slimster de 45 cm vaatwassers aan. Deze kleinere uitvoering neemt minder ruimte in én is vaak heel energiezuinig verkrijgbaar. De topmerken leveren allemaal verschillende modellen 45 cm afwasmachines. Je levert niets in aan kwaliteit, maar je krijgt een grote hoeveelheid gebruiksgemak terug. Uiteraard is deze vaatwasser sneller vol, maar daardoor benut je als eenpersoonshuishouden de functies maximaal. Ideaal dus voor één persoon of voor een kleine keuken.

Het kan zijn dat je met zijn tweeën een appartement deelt en allebei een drukke baan hebt, waardoor je nooit toekomt aan de almaar opstapelende vuile vaat in de keuken. Een vaatwasser is dan de ideale oplossing. Waarschijnlijk heb je dit zelf ook al bedacht, maar schrikt de grootte van de meeste modellen je af. Wellicht ben je bang voor het hoge energieverbruik en voor de daarbij behorende rekening.

Siemens en Bosch zijn al twee merken die prachtige kleinere vaatwassers aanbieden die uitermate geschikt zijn voor twee personen. De kwaliteit blijft gewaarborgd. Het ideale van deze kleinere modellen is natuurlijk dat ze sneller vol zijn, wat perfect past bij kleine huishoudens. Je hoeft geen drie dagen te wachten tot de machine vol is voordat je een programma kunt laten draaien!

Wil jij de beste compacte vaatwasser kopen?
Beste compacte vaatwassers