Indesit vaatwasser kopen

Indesit vaatwassers

Indesit is een innovatief en duurzaam merk. Een derde van het budget wordt besteed aan productinnovatie en dit zie je meteen terug in de ontwerpen van het Italiaanse merk. Een vaatwasser van Indesit is gegarandeerd voorzien van de laatste technieken. Ook doet het bedrijf er alles aan om milieuvriendelijke apparaten te ontwikkelen. Het energie- en waterverbruik wordt getracht zo laag mogelijk te houden. Ondanks de aanwezigheid van alle technologie en de vele functies, is een vaatwasser van Indesit heel eenvoudig in gebruik. Via Slimster kun je alle Indesit vaatwassers vergelijken en vind je direct de beste aanbieding!

4 resultaten
Indesit DIO3T131AFE
Volledig ingebouwd , 14 couvert(s) , 41 dB
Indesit DIO3T131AFE
Geen reviews
€ 449,-
2 prijzen
Volledig ingebouwd
14 couvert(s)
Indesit DFO 3T133 A F
Vrijstaand , 14 couvert(s) , 43 dB
Indesit DFO 3T133 A F
Geen reviews
€ 398,-
2 prijzen
Vrijstaand
14 couvert(s)
Indesit DSIC 3M19
Volledig ingebouwd , 10 couvert(s) , 49 dB
Indesit DSIC 3M19
Geen reviews
€ 499,-
1 prijs
Volledig ingebouwd
10 couvert(s)
Indesit DIE 2B19 A
Volledig ingebouwd , 14 couvert(s) , 49 dB
Indesit DIE 2B19 A
Geen reviews
€ 449,-
1 prijs
Volledig ingebouwd
14 couvert(s)

Indesit afwasmachines vergelijken

Op onze website Slimster.nl vind je alleen de beste modellen van Indesit. Je kunt heel eenvoudig en snel de verschillende vaatwassers met elkaar of met andere merken vergelijken op basis van jouw eigen voorkeuren. Deze geef je aan in het filtermenu links in jouw beeld. Vink zoveel mogelijk voorkeuren aan, zodat de modellen die wij jou tonen, aansluiten bij jouw wensen. Let bijvoorbeeld goed op het energielabel en de maximale belading. Neem de tijd en vergelijk zo veel mogelijk verschillende modellen. Voor een gedetailleerde vergelijking klik je maximaal vier verschillende vaatwassers tegelijk aan en druk je op vergelijken. Zie je een geschikte Zanussi afwasmachine en wil je deze direct online kopen? Het kan gemakkelijk en snel via Slimster!

Waarom Indesit afwasmachine?

Er zijn heel veel redenen waarom Indesit een goede keuze is voor jouw vaatwasser merk. De prijs-kwaliteitverhouding is bijvoorbeeld erg goed. Je krijgt een afwasautomaat met een lange levensduur voor een relatief lage prijs. De machine is gebruiksvriendelijk en energiezuinig. Hoewel Indesit vaatwassers niet behoren tot de top van de markt zijn het wel zeer betrouwbare afwasmachines, waar jij zeker lang plezier van zult hebben.

Wil jij de beste vaatwassers van dit jaar vergelijken?
Beste vaatwassers

Indesit vaatwasser kopen

Heb je goed en kieskeurig vergeleken en heb je jouw ideale vaatwasser gevonden? Ga snel naar de productpagina om de verschillende webshops te vergelijken. Kijk bijvoorbeeld welke winkel het goedkoopst is of wie het snelst kan leveren. Het enige dat je nu nog hoeft te doen is veilig afrekenen en misschien heb jij morgen al een nieuwe afwasmachine in huis!

Wanneer je gaat voor een Indesit afwasmachine heb je de keus uit vrijstaande- en inbouw modellen. Een Indesit vrijstaande vaatwasser kun je overal plaatsen en hoeft niet in een keukenkast gemonteerd te worden. Wil je de vaatwasser echter mooi wegwerken in de keuken? Dan is een Indesit inbouw vaatwasser een goede optie. Deze afwasmachines zijn zowel integreerbaar als volledig geïntegreerd te kopen!