ETNA vaatwasser kopen

ETNA vaatwassers

Al meer dan 155 jaar is het typisch Nederlandse merk ETNA actief op de huishoudelijke markt. Het merk levert volgens een geheel Nederlands principe betaalbare kwaliteit. Dit kan bovendien voor een lage prijs worden geleverd en ETNA laat dagelijks zien hoe. Het merk streeft ernaar hun apparaten te voorzien van de laatste technologische ontwikkelingen. Alle keukenapparatuur van ETNA voldoet aan strenge eisen op het gebied van ontwerp, gebruiksgemak, veiligheid en betrouwbaarheid. De ETNA vaatwassers worden dan ook volgens deze richtlijnen geproduceerd. Vergelijk via Slimster al hun inbouw afwasmachines en vrijstaande afwasmachines!

1 resultaat

ETNA VW149M

Volledig ingebouwd , 12 couvert(s) , 49 dB
ETNA VW149M
€ 389,-
Volledig ingebouwd
12 couvert(s)

ETNA afwasmachines vergelijken via Slimster

Op onze website vind je het volledige aanbod van ETNA afwasautomaten. Je kan hier alle modellen bekijken en op je gemak vergelijken. In het filtermenu kan je aangeven wat je voorkeuren zijn qua prijs, afmetingen en andere eigenschappen. Zo krijg je uitsluitend passende afwasmachines te zien. Selecteer maximaal vier verschillende modellen voor een gedetailleerde vergelijking. Met de informatie die we jou bieden, kan je een weloverwogen keuze maken. Zit de ideale vaatwasser bij de selectie? Je kan deze direct online kopen via Slimster. Je bent slechts enkele klikken van de muis verwijderd van de perfecte vaatwasser. Slimster.nl brengt het gemak van deur tot deur!

Waarom ETNA?

Stil, waterbesparend en energiezuinig zijn de vaatwassers van ETNA stuk voor stuk. Alle afwasmachines hebben energielabel A++ of A+. Ook aan de veiligheid is gedacht: mocht er lekkage optreden, dan sluit de watertoevoer direct af. Zoals gezegd levert ETNA betaalbare kwaliteit. Het Nederlandse merk probeert altijd de nieuwste innovaties te implementeren in diens vaatwassers. De Consumentenbond beloonde ETNA al met verschillende prijzen, zoals die voor ‘Beste Vaatwasser’ in 2011.

Maar ook de recentere modellen scoren zeer goed. Zo behoren de ETNA vaatwassers steevast tot de meest verkochte afwasmachines in Nederland. Dit komt omdat ze kwaliteit aanbieden voor een scherpe prijs. Op zoek naar een ETNA inbouw vaatwasser of ETNA vrijstaande afwasmachine? Bekijk het complete aanbod op deze pagina!

Wil jij de beste vaatwasser van dit jaar kopen?
Beste vaatwassers

ETNA vaatwasser kopen

Heb je alle vaatwassers van ETNA goed vergeleken en heb je jouw gewenste model hier gevonden? Klink dan op de afwasmachine om op de productpagina te komen. Je ziet hier de verschillende webshops die het product aanbieden. De webwinkel bovenaan de lijst is het meest goedkoop. Daarnaast kan je ook nog de levertijd, voorraad en bezorgkosten vergelijken. Kies de winkel die aan jouw wensen voldoet en betaal altijd veilig via Slimster!