Hotpoint keukenapparatuur

Hotpoint keukenapparatuur vergelijken

Hotpoint, ook wel bekend onder de naam Hotpoint Ariston, is een Amerikaans merk dat keukenapparatuur op de Europese markt verkoopt. Ze produceren onder andere, koelkasten, vaatwassers en vriezers. Bij Slimster kun je al het Hotpoint keukenapparatuur vergelijken op prijzen, specificties, levertijd en reviews. Zo vind je altijd de beste deal.

Je kunt ons filtermenu gebruiken om keukenapparaten van Hotpoint te vergelijken op kenmerken die jij belangrijk vindt. Denk aan de koelinhoud van een koelkast, aantal vaatwasprogramma's en functies als No Frost bij een vriezer. Op de productpagina vind je de actuele aanbiedingen en kies je direct de goedkoopste webwinkel!

Hotpoint koelkasten

Hotpoint koelkasten combineren geavanceerde technologieën zoals Active Oxygen voor het behouden van versheid en geurcontrole. Met NoFrost-technologie en Multi Airflow-systeem zorgen ze voor gelijkmatige koeling en onderhoudsvrije werking. Hun flexibele opbergruimte, verstelbare schappen en energiezuinige ontwerpen maken ze ideaal voor elke moderne keuken.

hotpoint keukenapparaten
keukenapparatuur hotpoint

Hotpoint vaatwassers

Hotpoint vaatwassers bieden innovatieve functies zoals 3D Zone Wash voor intensieve reiniging op specifieke plekken en ActiveDry voor verbeterde droogprestaties. Ze zijn zuinig en stil, met meerdere wasprogramma's, een flexibel inruimsysteem en intuïtieve bediening voor optimaal gebruiksgemak en grondige reiniging.

Hotpoint vriezers

Hotpoint vriezers zijn uitgerust met Frost Free-technologie om ijsvorming te voorkomen en snelvriesfuncties om voedingsstoffen te behouden. Ze bieden veel opslagcapaciteit, flexibele indelingen en energiebesparing. Met een modern, strak design passen ze perfect in elke keuken en houden voedsel langer vers.

Over Hotpoint Ariston

Hotpoint keukenapparatuur

Hotpoint, opgericht in 1911 in de Verenigde Staten, is een bekend merk dat hoogwaardige huishoudelijke apparaten produceert. Het merk maakt sinds de jaren '20 deel uit van de Britse huishoudmarkt en is tegenwoordig eigendom van Whirlpool Corporation. Hotpoint staat bekend om zijn innovatieve en betrouwbare producten, waaronder koelkasten, wasmachines, vaatwassers, ovens en kookplaten. Met een focus op technologie en gebruiksgemak, biedt Hotpoint geavanceerde functies zoals slimme sensoren en een laag energieverbruik.

Veelgestelde vragen over Hotpoint Ariston keukenapparaten