Frituurpannen

Frituurpannen vergelijken

72 resultaten

Merken frituurpannen

Bij het frituurpannen vergelijken kun je kijken naar de kosten, de bakcapaciteit en extra functies zoals een kinderslot, restwarmte-indicatie en geurfilter. Je kunt echter ook filteren op merk. Gebruik onze filters om een of meerdere frituurpan merken te selecteren. Je ziet dan het volledige aanbod friteuses van alleen deze merken. Bij Slimster kun je frituurpannen vergelijken van merken als;

  • Tefal frituurpan
  • Fritel frituurpan
  • Saro frituurpan
  • Princess frituurpan
  • Inventum frituurpan
  • Tristar frituurpan

Beste frituurpan

Ben jij op zoek naar de beste frituurpan van 2022? Slimster heeft alle frituurpannen getest om de Beste Koop en Beste Getest frituurpan te vinden. Wij hebben friteuses getest op o.a. prijs/kwaliteitsverhouding, bakcapaciteit, veiligheid, duurzaamheid en gebruiksgemak. Ben jij benieuwd naar de resultaten? Wij hebben voor jou de meest verkochte, Beste Koop en Best Geteste frituurpannen op een rij gezet. Ons volledige frituurpannen onderzoek bekijk je via de button hieronder.

Op zoek naar de beste frituurpan?
Beste Koop & Getest frituurpannen
frituurpannen vergelijken

Gezonder frituren?

Bij het bakken van patat en snacks in een frituurpan gebruik je olie of frituurvet. Hierdoor bevat het eten uit de frietpan veel vet (en dus veel calorieën). Wil jij gezonder leven en let je op je calorie-inname? Dan kun je misschien beter een Airfryer kopen dan een frituurpan. Een Airfryer maakt gebruik van hetelucht in plaats van vet of olie. Zo kun je dus gezonder 'frituren' en bevatten je snacks en patat minder calorieën.

Vind jouw frituurpan