Inventum frituurpannen

Inventum frituurpannen

Inventum frituurpannen bestel je veilig en eenvoudig online. Bij Slimster helpen we je dat bovendien voor de laagste prijs te doen. Wij tonen je complete vergelijkingen, van alle modellen. Zo laten we je zien hoe je de friteuse in de aanbieding koopt, zodat je online nooit meer te veel betaalt. Hieronder kun je alle Inventum frituurpannen vergelijken op kosten, specificaties, levertijd en reviews om de beste deal te vinden.

6 resultaten
Inventum GF645F
Inventum GF645F
9,2
462 reviews
€ 56,-
6 prijzen
Inventum GF431S
Inventum GF431S
8,8
146 reviews
€ 37,-
4 prijzen
3 L
0.5 kg
Inventum GF431B
Inventum GF431B
9,1
454 reviews
€ 38,-
5 prijzen
3 L
0.6 kg
Inventum GF626
Inventum GF626
Geen reviews
€ 46,-
4 prijzen
2.5 L
0.5 kg
Inventum GF750S
Inventum GF750S
8,9
420 reviews
€ 60,-
4 prijzen
Inventum GF461B
Inventum GF461B
8,9
420 reviews
€ 67,-
4 prijzen
5 L

Eenvoudig alle Inventum frituurpannen vergelijken

Zoek je de beste deal voor frituurpannen van Inventum? Bij ons vind je alle aanbiedingen. Wij zetten het bij Slimster voor je op een rij. Zo kun jij precies zien waar je een friteuse van Inventum voor de laagste prijs bestelt. Frituren en bakken was nog nooit zo voordelig. Dat geldt zelfs als je een koude zone-friteuse zoekt, of een van de andere geavanceerde modellen.

Inventum staat bekend om de goede kwaliteit en de handige functies. Dankzij onze vergelijking betaal je toch altijd de laagste prijs. Dus wil je regelmatig frituren en zoek je daarvoor een goede frituurpan van Inventum? Wij helpen je daarbij.

Zoek jij de beste Inventum frituurpan van 2024?
Beste frituurpannen

Wat zijn de voordelen van een Inventum friteuse?

  • Met gelijkmatige temperatuurregeling voor goudbruine en knapperige resultaten
  • Makkelijk in gebruik en eenvoudig schoon te maken
  • Veilig dankzij de oververhittingsbeveiliging en cool-touch handgrepen

Ideaal bij grote en kleine porties

De frituurpannen van Inventum zijn in veel gevallen heel energiezuinig. Dat betekent dat je er prima wekelijks vis mee kan frituren of patat mee kan bakken. De pannen gebruiken weinig elektriciteit en bereiken ondertussen toch de hoge temperatuur die je nodig hebt.

Bovendien kun je er heel eenvoudig kleine én grote porties in bereiden. Dus kom je met heel de familie bij elkaar of vier je een groot feest? En wil je de week daarna voor jezelf wat patat bakken of een vis frituren? Het kan allebei. Dat maakt de frituurpannen van Inventum een gebruiksvriendelijke, efficiënte en fijne keuze.

inventum frituurpannen vergelijken

Inventum frituurpan kopen

Een frituurpan van Inventum bestel je natuurlijk gewoon online, dat is wel zo makkelijk. Wij tonen je de complete vergelijking met alle prijzen bij Slimster. Zo betaal je de laagste prijs en kun je goedkoop jouw nieuwe frituurpan bestellen. Kies de webwinkel met de beste aanbieding en bestel jouw Inventum frituurpan veilig online.