Tristar frituurpannen

Tristar frituurpannen

Tristar frituurpannen zijn er in alle soorten en maten, en daardoor ook in alle prijscategorieën. Zoek je een goedkope frituurpan? De friteuses zijn er met handige functies of lekker klein en compact, en daardoor voor de laagste prijs. Bij Slimster zetten we alle aanbiedingen en deals voor je op een rij. Je kunt hier alle Tristar frituurpannen vergelijken op prijs, specificaties, levertijd en reviews!

8 resultaten
Tristar FR-6946
Tristar FR-6946
Geen reviews
€ 29,-
3 prijzen
3 L
0.6 kg
Tristar FR-6935
Tristar FR-6935 linker voorkant
Geen reviews
€ 34,-
2 prijzen
3 L
Tristar FR-6941
Tristar FR-6941
Geen reviews
€ 32,-
1 prijs
Tristar FR-6947 Friteuse Pro
Tristar FR-6947 Friteuse Pro
Geen reviews
€ 35,-
2 prijzen
3 L
0.6 kg
Tristar FR-6937
Tristar FR-6937
Geen reviews
€ 64,-
1 prijs
6 L
Tristar FR-6919
Tristar FR-6919
Geen reviews
€ 44,-
1 prijs
Tristar FR-6949
Tristar FR-6949
Geen reviews
€ 57,-
1 prijs
5 L
Tristar FR-6898PR
Tristar FR-6898PR linker voorkant
Geen reviews
€ 48,-
1 prijs
3 L

Tristar frituurpannen vergelijken

Zet de verschillende Tristar friteuses makkelijk op een rij met onze overzichten. Ontdek welke goedkope frituurpannen er beschikbaar zijn. Of kies een model met meer functies en extra’s, om e optimaal gebruik van te maken. Iedereen kan frituren met de pannen van Tristar, waarvan wij voor je op een rij zetten welke deals en aanbiedingen er online beschikbaar zijn.

Wil jij de beste friteuse van 2024 kopen?
Beste frituurpannen

Wat zijn de voordelen van een Tristar frituurpan?

  • Van compact tot voor het hele gezin: alle afmetingen
  • Stel zelf het vermogen en de temperatuur van de friteuse in
  • Frituurpannen met vaatwasbestendige onderdelen

Direct besparen met onze friteuse deals

Vergelijk de frituurpannen van Tristar, zodat je kiest voor de beste deal. Je betaalt dan de laagste prijs. Een frituurpan van Tristar is er bovendien met heel handige extra’s en functies, zoals vaatwasbestendige onderdelen.

Andere handige opties zijn kijkvensters om het kookproces te volgen en filters om de geuren te verminderen. Zo maak je het jezelf makkelijker en smakelijker, als je de friteuse gebruikt om patat, snacks of ander voedsel te bereiden.

tristar friteuse
tristar frituurpan
tristar frituurpannen

Tristar frituurpan kopen via Slimster

Een Tristar frituurpan kopen? Dat doe je eenvoudig online. Wij laten je zien waar je de laagste prijs betaalt. Ondertussen zet je de frituurpannen en friteuses makkelijk op een rij, voor een vergelijking waarbij je de beste keuze maakt.

Zoek je een grotere frituurpan voor het hele gezin? Of juist een klein en compact model? Bij ons maak je het jezelf makkelijk. Je betaalt altijd de laagste prijs, zodat je een goede deal maakt en daarna snel een friteuse van Tristar in huis hebt.