Whirlpool keukenapparatuur

Whirlpool keukenapparatuur vergelijken

Bij Slimster kun je eenvoudig alle Whirlpool keukenapparatuur vergelijken op prijzen, specificaties, levertijd en reviews. Gebruik het handige filtermenu om snel de beste deal te vinden voor apparaten zoals fornuizen, koelkasten, kookplaten, ovens, vaatwassers en vriezers. Vergelijk bijvoorbeeld op energieklasse, maximale vermogen en handige functies zoals 6th Sense technologie en NoFrost. Op de productpagina zie je alle actuele aanbiedingen en selecteer je direct de goedkoopste webshop voor jouw Whirlpool keukenapparaat. Zo vind je altijd de beste kwaliteit voor de beste prijs.

Whirlpool afzuigkappen

Whirlpool afzuigkappen bieden krachtige ventilatie met functies zoals perimetrische afzuiging en LED-verlichting. Ze zijn stil en energiezuinig, met meerdere snelheidsinstellingen en automatische sensoren voor optimale luchtkwaliteit. Het slanke, moderne ontwerp past naadloos in elke keuken.

Whirlpool fornuizen

Whirlpool fornuizen combineren multifunctionele ovens met inductie- of gaskookplaten. Functies zoals 6th Sense technologie bieden automatische aanpassingen voor perfecte kookresultaten. Ze zijn energiezuinig, gebruiksvriendelijk en ontworpen voor een moderne keukenervaring.

Whirlpool koelkasten

Whirlpool koelkasten bieden geavanceerde functies zoals 6th Sense Fresh Control voor optimale versheid en NoFrost technologie voor onderhoudsvrij gebruik. Flexibele opslagopties en energiezuinige modellen maken ze ideaal voor elk huishouden, met een stijlvol en modern ontwerp.

Whirlpool kookplaten

Whirlpool kookplaten, beschikbaar in inductie- en gasmodellen, bieden precisie en controle met functies zoals FlexiCook voor flexibele kookzones. Touch-bediening en automatische uitschakeling verhogen veiligheid en gebruiksgemak, terwijl het moderne ontwerp elke keuken aanvult.

whirlpool keukenapparaten
keukenapparatuur whirlpool
whirlpool keukenapparaat

Whirlpool magnetrons

Whirlpool magnetrons combineren multifunctionaliteit met 6th Sense technologie voor automatische aanpassingen en perfecte resultaten. Met functies zoals Crisp voor krokant bakken en Steam voor gezonde maaltijden, zijn ze veelzijdig en efficiënt, ideaal voor dagelijks gebruik.

Whirlpool ovens

Whirlpool ovens bieden functies zoals 6th Sense technologie en Pyrolyse zelfreiniging voor gemak en optimale kookresultaten. Multifunctionele kookopties en een intuïtief bedieningspaneel maken ze gebruiksvriendelijk, terwijl het moderne ontwerp perfect past in elke keuken.

Whirlpool vaatwassers

Whirlpool vaatwassers combineren efficiënte reiniging met functies zoals PowerClean Pro voor hardnekkig vuil en 6th Sense technologie voor waterbesparing. Ze zijn stil, energiezuinig en hebben flexibele indelingen, ideaal voor elk huishouden met een modern ontwerp.

Whirlpool vriezers

Whirlpool vriezers bieden betrouwbare opslag met functies zoals NoFrost en 6th Sense Freeze Control voor optimale temperatuurbeheersing. Ze zijn energiezuinig, ruim en flexibel, met een modern ontwerp dat past in elke keuken of bijkeuken.

Over Whirlpool

Whirlpool keukenapparatuur

Whirlpool begon al in 1911 met de productie van huishoudelijke apparatuur. Het produceerde toen nog onder de naam Upton Machine Corporation en het bedrijf was gelegen in St. Joseph, Michigan. Whirlpool begon met de productie van elektrische was- en wringmachines met motoraandrijving. Na een fusering in 1929 met Nineteen Hundred Washer Co. lijkt het succes definitief een feit. Het zou echter nog tot 1950 duren voordat Whirlpool zijn huidige naam kreeg. In dat jaar werd de naam Nineteen Hundred Corporation namelijk veranderd in Whirlpool Corporation. Whirlpool koopt met de jaren steeds meer andere bedrijven op, om zo een absolute topper te worden op de branche voor huishoudelijke producten.

In 1989 vormen Philips en Whirlpool een Europese joint-venture, waarvan Whirlpool in 1991 de enige eigenaar wordt. De vernieuwingen blijven vervolgens niet uit. Zo presenteert het merk in 2000 de revolutionaire macrowave, waardoor de magnetron zijn grenzen kon verleggen. Zoek je vandaag de dag naar een magnetron van Whirlpool, dan kun je gebruik maken van 6th Sense. Ook kun je de vernieuwende JetChef Premium combimagnetron aanschaffen met zowel 6th Sense als Assisted Chef Timer.

Veelgestelde vragen over Whirlpool keukenapparatuur