Candy keukenapparatuur

Candy keukenapparatuur vergelijken

Wil je jouw keuken voorzien van nieuwe en betaalbare keukenapparatuur? Dan is Candy een merk dat je waarschijnlijk wel voorbij ziet komen tijdens het vergelijken. Het Italiaanse merk staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke en goedkope keukenapparaten. Bij Slimster kun je eenvoudig al het Candy keukenapparatuur vergelijken op prijzen, specificaties, levertijd en reviews.

Maak gebruik van ons handige filtermenu om de huishoudelijke apparaten van Candy te vergelijken op kenmerken die jij belangrijk vindt. Denk aan bijvoorbeeld het stroomverbruik, maximaal vermogen en netto inhoud. Op de productpagina vind je de actuele aanbiedingen en selecteer je eenvoudig de goedkoopste webshop voor jouw bestelling!

candy keukenapparaten
keukenapparatuur candy

Candy koelkasten

Candy koelkasten combineren stijlvol design met slimme technologieën zoals Total No Frost en Wi-Fi. Ze bieden ruime opslag en geavanceerde functies zoals digitale temperatuurregeling en antibacteriële afdichtingen, waardoor voedsel langer vers blijft en hygiëne gegarandeerd is.

Candy kookplaten

Candy kookplaten bieden veelzijdigheid met opties voor inductie, gas en keramisch koken. Ze zijn uitgerust met functies zoals Touch Control, automatische panherkenning en kinderbeveiliging, die zorgen voor gebruiksgemak, precisie en veiligheid in elke keuken.

Candy magnetrons

Candy magnetrons combineren conventionele en grillfuncties met nieuwe technieken zoals Auto Cook en Even Heat Distribution. Ze bieden snelle, gelijkmatige verwarming en gebruiksvriendelijke bediening, ideaal voor drukke huishoudens die gemak en veelzijdigheid zoeken.

Candy vaatwassers

Candy vaatwassers bieden efficiënte vaatwasprogramma's en slimme functies zoals Wi-Fi en Eco-programma’s. Met stille werking, flexibele laadopties en energiebesparende technologieën zorgen ze voor een schone vaat met minimaal water- en energieverbruik.

Over Candy

Candy keukenapparatuur

De magnetrons van dit merk zijn nog maar sinds een jaar of 10 op de markt, maar het merk leverde in 1945 al diens eerste wasmachine, het Model 50. Candy is vervolgens uitgegroeid tot een vaste speler in de markt voor huishoudelijke producten en heeft zich keer op keer op originele wijze weten te onderscheiden. Hierbij heeft het merk Hoover European Aplliances weten te verwerven (1995) en heeft het inmiddels fabrieken over de hele wereld.

Zowel in Rusland, Egypte als China staan fabrieken van dit prestigieuze merk. Wat echter altijd centraal blijft staan is de kwaliteit van de apparaten van Candy. Zonder kwaliteit geen producten, zo luidt het devies. En dat zie je dubbel en dwars terug in de apparaten van het Italiaanse merk.

Veelgestelde vragen over Candy keukenapparaten