Sharp keukenapparatuur

Sharp keukenapparatuur vergelijken

Bij Slimster kun je eenvoudig alle Sharp keukenapparatuur vergelijken op prijzen, specificaties, levertijd en reviews. Gebruik ons handige filtermenu om snel de beste deal te vinden voor apparaten zoals magnetrons, koelkasten, vaatwassers en vriezers. Vergelijk op belangrijke functies zoals energieverbruik, maximale vermogen en innovatieve technologieën zoals Inverter Technology en NoFrost. Op de productpagina zie je de actuele aanbiedingen en selecteer je direct de goedkoopste webshop voor jouw Sharp keukenapparaat. Zo vind je altijd de beste kwaliteit voor de beste prijs.

Sharp magnetrons

Sharp magnetrons staan bekend om hun innovatieve functies zoals Inverter Technology, die zorgt voor gelijkmatige en efficiënte verwarming. AutoMenu-programma's maken koken eenvoudig met voorgeprogrammeerde instellingen voor diverse gerechten. De ECO-modus vermindert energieverbruik, terwijl de Express Cook-functie snelkoken mogelijk maakt. Het moderne, gebruiksvriendelijke ontwerp omvat een eenvoudig bedieningspaneel en ruime kookruimte.

sharp keukenapparaten
keukenapparatuur sharp

Sharp vriezers

Sharp vriezers bieden betrouwbare opslag met functies zoals Advanced NoFrost, die ijsvorming voorkomt en onderhoud vereenvoudigt. SuperFreeze versnelt het invriesproces voor vers voedselbehoud, terwijl het Multi Air Flow-systeem zorgt voor gelijkmatige koeling. Energiezuinige modellen en een ruim interieur met verstelbare lades maken deze vriezers praktisch en efficiënt, perfect voor moderne huishoudens.

Sharp vaatwassers

Sharp vaatwassers combineren efficiënte reiniging met innovatieve functies zoals IntelliWash, die de waterdruk en temperatuur aanpast aan de vaatbelading. Het EcoBox-systeem optimaliseert water- en energieverbruik. Met een stil werkingsgeluid en flexibele rekindeling bieden ze maximaal gebruiksgemak. Het moderne ontwerp en de eenvoudige bediening maken ze ideaal voor elk huishouden.

Over Sharp

Sharp keukenapparatuur

Vandaag de dag is Sharp een bedrijf met internationaal maar liefst 55.580 medewerkers in dienst. Dat het zover zou komen, daar had oprichter Tokuji Hayakawa in de begindagen enkel van kunnen dromen. Hij startte het bedrijf in 1912 op kleine schaal. Dat hij goud in handen had, werd echter al snel duidelijk. Hij vond de eerste mechanische potlood uit, geheten de ‘Ever-Sharp-Pencil’. In 1925 bracht het merk diens eerste radio’s op de markt en in 1953 was Sharp het allereerste Japanse bedrijf dat televisietoestellen produceerde.

Centraal voor Sharp staat altijd dat de producten maatschappelijke problemen dienen op te lossen. Hiermee bedoelt Sharp dat het welzijn in de keuken verhoogd kan worden door betere apparaten. Om deze doelstellingen te behalen, investeert het bedrijf 6,5 procent van diens netto-omzet in Research & Development. 8000 van de medewerkers van Sharp richten zich dan ook op innovatie. Voor jou betekent dit dat je geavanceerde magnetrons koopt van een gerenommeerd merk. Kortom; met Sharp zit je goed!

Veelgestelde vragen over Sharp keukenapparaten