Sharp vriezers

Sharp vriezers

Ben jij op zoek naar een nieuwe Sharp vriezer? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Hier kun je namelijk eenvoudig alle Sharp vriezers vergelijken op o.a. prijs, specificaties, levertijd en reviews. De diepvries modellen die Sharp produceert zijn allemaal vrieskasten. Deze bieden een grote vriesruimte en nemen weinig ruimte in de breedte in beslag. Benieuwd naar het complete aanbod? Bekijk op deze pagina alle Sharp vriezers en vind direct de beste online aanbieding!

1 resultaat
Sharp SJ-SC41CHXWE-EU
Vrieskast , 280 l , Energieklasse E
Sharp SJ-SC41CHXWE-EU
Geen reviews
€ 599,-
1 prijs
Vrieskast
Energieklasse E

Sharp vriezers vergelijken

Voordat je een nieuwe Sharp vrieskast gaat kopen, is het slim om kieskeurig te vergelijken. Zo vind je niet alleen de laagste prijs, maar ook de diepvriezer die aan al jouw wensen voldoet. Gebruik ons handige filtermenu om Sharp vriezers te vergelijken op kenmerken die jij belangrijk vindt. Denk bijvoorbeeld aan de energieklasse, netto inhoud en functies als No Frost. Heb jij een model gevonden die perfect bij jou past? Bestel de Sharp vriezer veilig online via Slimster bij onze aangesloten webshops.

Op zoek naar de beste vriezer?
Beste vriezer

Over Sharp

Sharp is een Japans consumentenelektronicabedrijf en is opgericht in 1912 door Tokuji Hayakawa. Na de oorlog groeide het bedrijf explosief en in 1953 produceerde zij hun eerste televisies. Hierna werd een vestiging in Amerika geopend en later werd ook Europa toegevoegd als afzetmarkt. Je kunt bij Sharp niet alleen terecht voor diepvrieskasten. Het bedrijf maakt ook tv's, monitoren, notebooks, magnetrons, zonnepanelen, mobiele airco's en luchtreinigers.

Nieuwe Sharp vriezer kopen?

Sharp produceert niet op grote schaal vriezers, waardoor het aanbod beperkt is. Ze maken voornamelijk luxe vrieskasten. Zoek je een vrieskist of tafelmodel vriezer? Dan ben je bij andere merken beter af. Zoek je echter een hoogstaande vrieskast met No Frost en snelvriezen? Dan is een Sharp vriezer precies wat je zoekt. De vriezers hebben energielabel E en kenmerken zich door hun strakke design. Bij Slimster vind je altijd de beste online aanbieding voor jouw nieuwe Sharp vrieskast!