Smeg vriezers

Smeg vriezers

Een retro of moderne SMEG, wie wil dat nu niet? Je kunt op Slimster.nl online de SMEG vriezers met elkaar vergelijken en online kopen. Je kunt de modellen vergelijken op prijs en kwaliteit. Op die manier krijg je niet alleen de goedkoopste SMEG vriezer, want je krijgt ook de beste prijs/kwaliteit verhouding. Bekijk op deze pagina het actuele aanbod vrijstaande vriezers van SMEG. Uiteraard scoor jij bij ons de beste deal, wij scannen namelijk continu de prijzen van de bij ons aangesloten webshops!

Soorten vriezers: SMEG vrieskasten

2 resultaten
Smeg FF18EN2HX
280 l , Energieklasse E , No Frost: Ja
Smeg FF18EN2HX linker voorkant
Geen reviews
€ 958,-
1 prijs
Energieklasse E
Smeg S8F174NF
Vrieskast , 204 l , Energieklasse F
Smeg S8F174NF
Geen reviews
€ 899,-
1 prijs
Vrieskast
Energieklasse F

SMEG vriezer online vergelijken

Bij Slimster kan jij de vrieskasten van SMEG vergelijken op prijs en kwaliteit. Je kunt in het overzicht de basisgegevens van de SMEG modellen zien, zoals de plaatsing, inhoud en het energielabel. Je kunt per model de specificaties bekijken als jij deze aanklikt. Dan krijg je informatie over het daadwerkelijke energieverbruik, geluid van de SMEG en de exacte afmetingen. In het overzicht zie jij ook de goedkoopste prijs, als je het model aanklikt zie je de prijzen van alle leveranciers en hun leveringstijden. De prijzen zijn inclusief levering.

Smeg: voor de stijlvolle keuken

SMEG is een Italiaans bedrijf voor keukenapparatuur. SMEG staat bekend om haar design dat zowel modern als vintage is. Daardoor krijgt jouw keuken een eigen uitstraling. Door het kleurgebruik wordt de keuken een plek waar jij wilt zijn. Een plek voor het ontbijt, lunch en avondeten. Niet alleen de maaltijden, maar ook het bereiden van voeding wordt leuk in een keuken die er stijlvol uitziet. Met een Smeg (diep)vrieskast krijgt jouw keuken die moderne, trendy of vintage uitstraling die jij wilt.

Ben jij op zoek naar de beste vriezer?
Bekijk de beste vriezers

Smeg (diep)vriezer online bestellen

Via Slimster kan jij na het vergelijken van de modellen en aanbieders de SMEG vriezer daadwerkelijk bestellen. jij bestelt de vriezer en betaalt veilig met één van de aangegeven betalingsmogelijkheden. Wij geven jouw bestelling direct door aan de leverancier. Hierdoor wordt de SMEG vrieskast zo snel mogelijk op jouw adres geleverd.

  1. Je vergelijkt de SMEG vriezers met elkaar.
  2. Je vergelijkt de leveranciers met elkaar.
  3. Je plaatst jouw bestelling via Slimster
  4. Je betaalt veilig met één van de betalingsmogelijkheden.
  5. Jouw SMEG diepvries wordt bij jou thuis geleverd.