Vriezers zonder laden kopen

Vriezers kun je kopen met laden en zonder laden. Koop je een vriezer die geen laden heeft, dan is dit (in principe altijd) een vrieskist. Een vrieskist heeft een deksel of een schuifdeur aan de bovenkant, aldus kunnen er geen lades in. Aangezien vrieskisten verticaal worden gebruikt in plaats van horizontaal, kunnen ze niet te hoog zijn. Anders zou je immers eerst te veel producten opzij moeten schuiven om bij de producten op de bodem te kunnen komen.

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

Vriezers zonder laden vergelijken

Op Slimster.nl kun jij eenvoudig alle vriezers zonder laden vergelijken op kenmerken die jij belangrijk vindt. Door gebruik te maken van ons handige filtersysteem vergelijk jij eenvoudig op bijvoorbeeld prijs, netto vriesinhoud en kleur. Door alle vrieskisten kieskeurig te vergelijken vind jij beslist de beste online aanbieding!

Ben jij op zoek naar de beste vriezer?
Bekijk de beste vriezers

0 lades, is dat handig?

Dat is tegelijk ook het mogelijke nadeel van een vriezer met 0 lades. Bij een vrieskast kun je het voedsel handig groeperen per lade en de producten vervolgens snel pakken. Bij vrieskisten zonder laden is dat wat omslachtiger. Normaliter zijn in vrieskisten wel voorraadkorven of manden aan te brengen, waarin je een aantal voedingswaren kunt stoppen.

De producten in die manden kun je snel pakken. Bovendien kun je de korven gemakkelijk opzij schuiven of eruit halen. Vaak kost het bij een vriezer zonder lades wel iets meer moeite voordat je je producten hebt.

Voordelen en nadelen vrieskisten zonder laden

Het voordeel van een ladenloze vriezer, is dat je over het algemeen wat meer vriesinhoud hebt. Vrieskisten beginnen namelijk bij zo’n 90 en gaan tot zo’n 600 liter vriescapaciteit. Omdat een vrieskist niet te hoog kan zijn, neemt hij meer ruimte in de breedte in. Afhankelijk van de vriesinhoud, kan hij tot twee keer zoveel ruimte innemen als een vrieskast.

Opties voor diepvriezers die geen lades hebben

Wil je een diepvries die geen lades heeft, dan heb je verschillende opties. Los van merk, vriescapaciteit, etc., is er de keuze voor bijvoorbeeld energieklasse en low-frost. Sommige ladeloze vriezers zijn uitgerust met lowfrost, dit scheelt een hoop ontdooi werk. Qua energieklasse zijn ze vooral beschikbaar in E en F, maar soms ook in het zeer zuinige label D. In principe hebben vriezers zonder lades geen ijsblokjesautomaat.