Everglades vriezers

Everglades vriezers

Everglades is een bekend Nederlands merk voor huishoudelijke apparatuur. Het merk werd meer dan 20 jaar geleden gesticht door de familie Van Papendrecht in Nederland. Het merk is in 20 jaar uitgegroeid tot één van de grotere merken voor huishoudelijke apparaten in Europa. Het verkoopt per jaar maar liefst 25.000 goederen en dat is niet zomaar! Everglades is namelijk een merk waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Voor een betaalbare prijs kun je van dit concern een goede kwaliteit vriezer verwachten. Hiermee is het één van de grootste Nederlandse merken voor huishoudelijke apparaten op dit moment. Op Slimster.nl kun je alle Everglades vriezers vergelijken en vind je de beste online aanbieding!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Everglades vriezers vergelijken

Everglades heeft diverse soorten diepvriezers in het assortiment opgenomen, waaronder Everglades vrieskasten, Everglades vrieskisten en Everglades barmodel (mini) vriezers. Zoals gezegd zijn het energiezuinige vriezers met energielabel E. De vriezers van Everglades zijn er zowel als vrijstaande vriezers als inbouwmodellen. De inbouwmodel vriezers van Everglades zijn voorzien van een handig integreerbaar systeem. Hieronder vertellen we jou bij enkele typen vriezers van Everglades wat de voordelen zijn.

Everglades diepvriezer kopen?

Het is natuurlijk altijd opvallend wanneer een bedrijf in 20 jaar zo groot wordt als Everglades, maar wij verklaren het succes van dit merk door het gebruiksgemak van de vriezers. Doordat de vriezers van Everglades zo eenvoudig zijn in het gebruik, zijn ze geschikt voor uiteenlopende huishoudens. Iedereen kan gemakkelijk omspringen met de handige functies van Everglades. Daarnaast heeft Everglades energiezuinige modellen vriezers in de aanbieding, met energieklasse D of E.

Ben jij op zoek naar de beste vriezer?
Bekijk de beste vriezers

Voordat je beslist welke Everglades vriezer je gaat kopen is het slim om kieskeurig te vergelijken. Check de prijstabel op de productpagina en vind de webwinkel met de goedkoopste aanbieding. Via Slimster.nl kun je een nieuwe diepvries kopen voor de laagste prijs!