Pelgrim vriezers

Pelgrim vriezers

Pelgrim is een bekend merk voor witgoed en keukenapparaten. Naast vriezers verkoopt pelgrim ook kookplaten, magnetrons, vaatwassers, koelkasten, koffiemachines, ovens en nog meer keukenapparatuur. Het merk kenmerkt zich door een eigentijdse vormgeving en gebruiksvriendelijke apparaten. Iemand die niet vaak kookt kan ook goed omgaan met de apparaten van Pelgrim. Dus Pelgrim is geschikt voor de hobbykok en de magnetron kok.

Pelgrim verkoopt inbouw vrieskasten en vrijstaande vriezers. Deze zijn te krijgen in elk formaat. Ook een koelvries-combinatie is bij Pelgrim te vinden. Vergelijk alle Pelgrim vriezers op Slimster.nl en vind de beste online aanbieding!

1 resultaat
Pelgrim PVO3082
46 kg
Pelgrim PVO3082
Geen reviews
€ 799,-
1 prijs

Pelgrim vriezers online vergelijken

Pelgrim vriezers kun je online met elkaar vergelijken bij Slimster. In het eerste overzicht kun je de goedkoopste aanbiedingen zien en basisinformatie, zoals de plaatsing, inhoud, energieklasse en of de vriezer in kwestie een inbouw of vrijstaande vriezer is. Wanneer je een geschikt model hebt gevonden kun je deze veilig en vertrouwd kopen via Slimster.nl!

Pelgrim vriezer prijs/kwaliteitsverhouding

Bij Slimster kun je de Pelgrim vriezers en vrieskasten vergelijken op prijs en kwaliteit. Als jouw oog in het overzicht valt op een model kun je die aanklikken. Dan krijg je eerst een lijst met aanbiedingen van alle leveranciers te zien. Deze prijzen zijn inclusief bezorgkosten. De bezorgtijden worden per aanbieder weergegeven.

Daaronder staan de specificaties van het model. Hierin worden de exacte afmetingen duidelijk, het daadwerkelijke energieverbruik, gebruikte technologie en ook het aantal planken en lades in de vriezer van Pelgrim. Met deze gegevens kun je nagaan of de prijs/kwaliteit verhouding goed is. Ook de snelheid van de service van de goedkoopste en andere aanbieders kun je op de pagina van een Pelgrim vriezer bekijken.

Ben jij op zoek naar de beste vriezer?
Bekijk de beste vriezers

Koop jouw Pelgrim vriezer online

Een Pelgrim vriezer of vrieskast schaf je online aan op de website van de aanbieder. Je klikt op bekijken of direct bestellen om op de website van de leverancier te komen. Daar maak je jouw bestelling rond. Vervolgens wordt jouw Pelgrim vrieskast bij je thuis geleverd.

  1. Je vergelijkt de Pelgrim vriezers met elkaar.
  2. Je vergelijkt de webshops met elkaar.
  3. Je bekijkt de specificaties van het model
  4. Jij bestelt de vriezer op de website van de leverancier.