Black Friday deals voor vriezers

Black Friday deals voor vriezers

Je kunt tijdens Black Friday en Cyber ​​Monday enorme kortingen verwachten op vriezers en andere elektronica. Black Friday is traditioneel het begin van de verkoop voor de feestdagen, zoals kerst. Veel online winkels geven dan ook hoge kortingen en aanbiedingen. Het is nu een ideaal moment om een ​​nieuwe energiezuinige vriezer, vrieskast of vrieskist te bestellen! Benieuwd naar alle Black Friday vriezer-deals voor 2024?

Slimster houd je op deze pagina op de hoogte van de beste vriezer acties van o.a. Coolblue, MediaMarkt, Expert, Bol.com en andere aanbieders.

Black Friday 2024

In 2023 valt Black Friday op vrijdag 24 november. Aansluitend valt Cyber Monday op 27 november 2023. Gedurende het hele weekend zullen er veel online aanbiedingen en kortingen te vinden zijn voor vriezers.

Beste Black Friday deals vriezers

Coolblue:

MediaMarkt:

Meer korting op vriezers tijdens Black Friday?

Ook andere webshops zoals Wehkamp, Expert en BCC zullen veel korting op een nieuwe vriezer geven tijdens Black Friday. Zodra wij weten welke aanbiedingen zij hebben voor jouw Black Friday vriezer, zie je deze direct op deze pagina!

Wat is Black Friday?

Black Friday deals voor vriezers

Black Friday is een jaarlijks winkelevenement dat oorspronkelijk in de Verenigde Staten begon en plaatsvindt op de dag na Thanksgiving, wat de start van het vakantieseizoen markeert. Het staat bekend om de aanzienlijke kortingen en aanbiedingen die (web)winkels bieden op een breed scala aan producten, zowel in fysieke winkels als online.

Bekijk hier ons overzicht van alle Black Friday 2024 aanbiedingen.