Haier vriezers

Haier vriezers

Voordat je een Haier vriezer koopt is het verstandig de prijzen en modellen met elkaar te vergelijken. In plaats van naar elke winkel te gaan waar Haier vriezers en Haier vrieskasten te koop staan kun je op Slimster.nl de Haier vriezers met elkaar vergelijken. Hierdoor ben je van te voren op de hoogte van de kosten en specificaties van het model. Bovendien is er geen irritante verkoper aanwezig die je kan afleiden van jouw doel, waardoor je uiteindelijk een aankoop doet waar je later spijt van krijgt. Hieronder zie je de vrieskasten, tafelmodel vriezers en vrieskisten van Haier.

7 resultaten
Haier Chest Series 3 HCE429F
Vrieskist , 413 l , Energieklasse F
Haier Chest Series 3 HCE429F
Geen reviews
€ 599,-
2 prijzen
Vrieskist
Energieklasse F
Haier H2F-220WSAA
Vrieskast , 226 l , Energieklasse E
Haier H2F-220WSAA voorkant
8,5
2 reviews
€ 539,-
2 prijzen
Vrieskast
Energieklasse E
Haier H2F-220SF
226 l , No Frost: Ja , 18 kg
Haier H2F-220SF
Geen reviews
€ 840,-
1 prijs
Haier H2F-255WSAA
Vrieskast , 262 l , Energieklasse E
Haier H2F-255WSAA voorkant
Geen reviews
€ 828,-
1 prijs
Vrieskast
Energieklasse E
Haier H2F-210WE
Vrieskast , 226 l , Energieklasse E
Haier H2F-210WE voorkant
9,1
529 reviews
€ 658,-
1 prijs
Vrieskast
Energieklasse E
Haier H2F-245WSA
Vrieskast , 262 l , Energieklasse E
Haier H2F-245WSA
9,1
382 reviews
€ 599,-
1 prijs
Vrieskast
Energieklasse E
Haier H3F-320WSAAU1
Vrieskast , 330 l , Energieklasse F
Haier H3F-320WSAAU1 voorkant
9,0
2 reviews
€ 457,-
1 prijs
Vrieskast
Energieklasse F

Haier vriezers online vergelijken

Op deze vergelijkingssite kun je in het overzicht de basisgegevens van de verschillende Haier vriezers met elkaar vergelijken. Zoals de inhoud, plaatsing en energieklasse. Daarachter staat de goedkoopste aanbieding inclusief bezorgkosten. Als de prijzen overeenkomen met de kwaliteitseisen die je daarbij vindt horen kun je de Haier vriezer aanschaffen. Zo niet dan kun je alsnog naar een ander model kijken, door terug te gaan naar de vergelijkingspagina.

Prijs/kwaliteitsverhouding van een Haier vriezer

Als in het eerste overzicht jouw oog valt op een Haier vriezer kun je deze aanklikken. Dan krijg je eerst een overzicht te zien van alle prijzen van alle aanbieders. Dit is inclusief bezorgkosten. De bezorgtijden, betalingsmogelijkheden en andere informatie die belangrijk is voor de leverancier staan ook in dit overzicht aangegeven. Op die manier kun je controleren of de goedkoopste prijs ook de snelste levering heeft.

Een Haier vriezer is een goede investering. Een vriezer zorgt ervoor dat je diepvriesgroenten kan inkopen. Die zijn net zo gezond als verse groenten en voordeliger. Bovendien kun je restjes op een hygiënische manier bewaren en later weer opwarmen. Je kunt daardoor al twee keer geld besparen.

Dan heb ik het nog niet eens over brood gehad. Krijg je die grote broden ook nooit op zonder dat er schimmel op de laatste sneetjes staan? Doordat je het brood in een vriezer kunt bewaren is dat een zorg van vroeger. Daardoor gooi je minder eten weg en ga je efficiënter met voeding om.

Ben jij op zoek naar de beste vriezer?
Bekijk de beste vriezers

Jouw Haier vriezer online bestellen

Als je het model Haier vriezer hebt gevonden dat je wilt kopen klik je op bekijken of direct bestellen. Je komt dan op de website van de leverancier. Daar kun je jouw aankoop afronden. Vervolgens wordt de Haier vriezer of Haier vrieskast bij jou thuis of op het opgegeven adres geleverd.

  1. Je vergelijkt de Haier vriezers met elkaar.
  2. Je vergelijkt de prijzen van de webshops met elkaar.
  3. Je gaat naar de website van de webshop voor jouw aankoop.
  4. Jouw Haier vriezer wordt netjes bij je thuis geleverd.