ETNA vriezers

ETNA vriezers

Ben jij al bekend met Etna? Dit is al meer dan 155 jaar een oer-Hollands merk voor huishoudelijke apparaten. De vriezers van Etna vriezen dan ook op een manier dat alleen Nederlandse vriezers dat kunnen. Het doel van Etna is namelijk kwaliteit binnen handbereik te brengen van iedereen. Kortom: kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Verwacht daarom vriezers van een degelijke kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Tegelijkertijd weet het merk te allen tijde innovatief te blijven, om zo nieuwe technieken toe te passen in de apparaten. Een belangrijk onderdeel van de kwaliteit van Etna is dan ook te vinden in de geavanceerde technieken. Op Slimster.nl vergelijk je ETNA vriezers en vind je de beste online aanbieding!

7 resultaten
ETNA VVO682
Tafelmodel vriezer , 101 l , Energieklasse E
ETNA VVO682
Geen reviews
€ 539,-
7 prijzen
Tafelmodel vriezer
Energieklasse E
ETNA VV6143NWIT
155 l , Energieklasse E , No Frost: Ja
ETNA VV6143NWIT
10
1 review
€ 469,-
5 prijzen
Energieklasse E
ETNA VV6169NWIT
Vrieskast , 194 l , Energieklasse E
ETNA VV6169NWIT voorkant
8,7
19 reviews
€ 499,-
4 prijzen
Vrieskast
Energieklasse E
ETNA VV655WIT
Tafelmodel vriezer , 91 l , Energieklasse E
ETNA VV655WIT voorkant
9,4
7 reviews
€ 280,-
4 prijzen
Tafelmodel vriezer
Energieklasse E
ETNA VV143WIT
Energieklasse E , 78 kg
ETNA VV143WIT
Geen reviews
€ 378,-
4 prijzen
Energieklasse E
ETNA VV 856 WIT
Tafelmodel vriezer , 85 l , Energieklasse D
ETNA VV 856 WIT
Geen reviews
€ 265,-
4 prijzen
Tafelmodel vriezer
Energieklasse D
ETNA VS4088
Tafelmodel vriezer , 95 l , Energieklasse F
ETNA VS4088
Geen reviews
€ 415,-
3 prijzen
Tafelmodel vriezer
Energieklasse F

Etna vriezers vergelijken

Ben jij op zoek naar een goede vriezer van Etna? Je vindt deze via Slimster. Hier kun je namelijk gemakkelijk en snel vriezers vergelijken van dit gerenommeerde merk. Door links in beeld jouw filteropties in te stellen, selecteer je automatisch de meest geschikte vriezers. Je kunt hiervan maximaal vier modellen per keer met elkaar gedetailleerd vergelijken door op ‘vergelijken’ te klikken. Nu kun je de vriezers onderling vergelijken op prijs, afmetingen en andere eigenschappen. Via Slimster.nl vind je het snel!

Waarom een ETNA vriezer?

Kies je voor een vriezer van Etna, dan ga je voor een apparaat dat zeer duurzaam is. Etna heeft als één van zijn belangrijkste kernwaarden dan ook ‘duurzaamheid’. Het bedrijf vindt het belangrijk om te denken aan toekomstige generaties en zorgt er daarom voor dat zijn vriezers voorzien zijn van het energiezuinige label E. Deze modellen behoren tot de energiezuinige vriezers.

Daarnaast zijn de vriezers van Etna zeer gemakkelijk in het gebruik, zodat ze voor iedereen te begrijpen zijn. Je hoeft dus niet een techneut te zijn om te werken met een vriezer van Etna. Ook hebben de modellen vriezers van Etna een uiterst hoge betrouwbaarheid, waardoor je verzekerd bent van een vriezer die een lange tijd mee zal gaan en weinig mankementen zal vertonen bij een normaal gebruik.

Diepvriezers van ETNA

ETNA heeft diverse vriezers in de aanbieding, waaronder ETNA vrieskasten en ETNA tafelmodel diepvriezers. Je vindt gemakkelijk een vrijstaande kastmodel vriezer van Etna met het energielabel E via Slimster. Hier hebben we namelijk een groot assortiment met vriezers van bekende merken, zoals Etna. Heb jij een diepvries gevonden die voldoet aan jouw wensen? Check dan snel alle prijzen op de productpagina en vind de webshop met de beste aanbieding. Wij helpen jou bij het kopen van een nieuwe ETNA vriezer voor de laagste prijs!

Ben jij op zoek naar de beste vriezer?
Bekijk de beste vriezers