ETNA tafelmodel vriezers

ETNA tafelmodel vriezers

Van ETNA zijn de mooiste tafelmodel vriezers op de markt. Je vindt ze op deze pagina, want hier staat een handig overzicht van alle tafelmodel vriezers van dit gerenommeerde merk. ETNA is al meer dan 155 jaar een Nederlands merk voor huishoudelijke producten. Het merk denkt dan ook zeer Hollands: kwaliteit hoeft niet duur te zijn. De ETNA tafelmodel vriezers zijn dan ook goed betaalbaar voor iedereen, waardoor heel Nederland in principe een ETNA in huis zou kunnen halen.

Bovendien zijn de vriezers van ETNA zeer duurzaam en hebben zij het energielabel D of E. De vriezers hebben daarnaast een hoge betrouwbaarheid en zijn voorzien van handige functies, zoals no frost. Kies jij dus voor ETNA, dan kies je voor een apparaat dat lang mee gaat!

4 resultaten
ETNA VVO682
Tafelmodel vriezer , 101 l , Energieklasse E
ETNA VVO682
Geen reviews
€ 555,-
5 prijzen
Tafelmodel vriezer
Energieklasse E
ETNA VS4088
Tafelmodel vriezer , 95 l , Energieklasse F
ETNA VS4088
Geen reviews
€ 415,-
3 prijzen
Tafelmodel vriezer
Energieklasse F
ETNA VV655WIT
Tafelmodel vriezer , 91 l , Energieklasse E
ETNA VV655WIT voorkant
Geen reviews
€ 279,-
4 prijzen
Tafelmodel vriezer
Energieklasse E
ETNA VV 856 WIT
Tafelmodel vriezer , 85 l , Energieklasse D
ETNA VV 856 WIT
Geen reviews
€ 325,-
3 prijzen
Tafelmodel vriezer
Energieklasse D

ETNA tafelmodel vriezers vergelijken

Op deze pagina kun je gemakkelijk en snel tafelmodel vrieskasten van het merk ETNA vergelijken. Je vindt op deze pagina meerdere tafelmodel diepvriezers van dit Nederlandse merk. Door er maximaal vier te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’, maak je een gedetailleerde vergelijking van de apparaten. Je kunt ze hierbij vergelijken op prijs, afmetingen en andere producteigenschappen. Maak een nauwkeurige vergelijking, om zo de beste keuze voor de meest gunstige prijs te maken.

Via Slimster.nl vind jij niet alleen snel vriezers, je kunt ze ook online kopen. Hierdoor hoef je niet meer naar de winkel voor een nieuwe vriezer, maar kun je in alle rust een mooi apparaat kopen, terwijl je geniet van dezelfde service als in de winkel. Slimster brengt het gemak naar jouw huis!

ETNA tafelmodel diepvries kopen

Heb jij alle ETNA vriezers kieskeurig kunnen vergelijken via Slimster? Dan heb je vast en zeker een tafelvriezer gevonden die voldoet aan jouw wensen en past in jouw budget. Bekijk de prijstabel en ontdek welke webwinkel de goedkoopste aanbieding heeft. Wij helpen jou bij het kopen van een nieuwe ETNA tafelmodel vriezer voor de laagste prijs!

Ben jij op zoek naar de beste tafelmodel vriezer?
Bekijk beste tafelmodel vriezer