Whirlpool tafelmodel vriezers

Whirlpool tafelmodel vriezers

Whirlpool is een gerenommeerd merk voor tafelmodel vriezers. Hier vind je innovatieve tafelmodel diepvriezers voor een relatief lage prijs. Het merk bestaat al meer dan 100 jaar en weet deze ervaring te gebruiken om geavanceerde producten op de markt te brengen. Nieuwe tafelmodel vriezers van dit merk zijn daarom voorzien van handige technologieën als no frost en 6th Sense.

Tevens is Whirlpool een merk dat doet aan energiezuinig produceren. Dit laat de producent ook terugkomen in zijn vriezers. Alle tafelmodel vriezers zijn voorzien een zuinig energielabel. Daarnaast is één van de speerpunten van dit merk het gebruiksgemak. Iedere tafelmodel diepvriezer van Whirlpool is gemakkelijk te gebruiken voor iedereen!

4 resultaten

Whirlpool AFB 8281

Tafelmodel vriezer , 91 l , Energieklasse F
Whirlpool AFB 8281
€ 549,-
Tafelmodel vriezer
Energieklasse F

Whirlpool AFB 9720 A+

Tafelmodel vriezer , 100 l , Energieklasse F
Whirlpool AFB 9720 A+
€ 449,-
Tafelmodel vriezer
Energieklasse F

Whirlpool W55ZM 111 W

Tafelmodel vriezer , 102 l , Energieklasse F
Whirlpool W55ZM 111 W linker voorkant
€ 354,-
Tafelmodel vriezer
Energieklasse F

Whirlpool W55ZM112W2

Tafelmodel vriezer , 103 l , Energieklasse E
Whirlpool W55ZM112W2 voorkant
€ 349,-
Tafelmodel vriezer
Energieklasse E

Whirlpool tafelmodel vriezers vergelijken

Vergelijk de verschillende modellen via deze pagina door tafelmodel vriezers te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Je kunt maximaal vier modellen tegelijkertijd vergelijken op prijs, afmetingen en producteigenschappen. Wees hierin kieskeurig en ga voor de apparaten die het beste aansluiten bij jouw wensen en bovendien de beste prijzen hebben.

Bij Whirlpool zul je gegarandeerd slagen, want de prijs-kwaliteitverhouding is dik in orde bij dit gerenommeerde merk. Heb jij een geschikte vriezer gevonden? Dan kun je deze direct online kopen, zodat je niet meer naar de winkel hoeft om jouw tafelmodel vriezer aan te schaffen. Slimster.nl brengt het gemak naar jouw huis!

Whirlpool tafelmodel vriezer kopen

Heb jij alle Whirlpool vriezers kieskeurig kunnen vergelijken via Slimster.nl? Voordat je beslist welk model je gaat bestellen is het slim om de prijzen te vergelijken. Check de prijstabel op de productpagina en ontdek welke webshop de tafelmodel diepvries het goedkoopst aanbiedt. Via Slimster vind je snel de laagste online prijs voor een nieuwe Whirlpool tafelmodel vriezer.

Ben jij op zoek naar de beste tafelmodel vriezer?
Bekijk beste tafelmodel vriezer