Tafelmodel vriezers met dooiwaterafvoer

Tafelvriezers zijn compacte, energiezuinige vriezers. Je kunt er minder in kwijt dan bij grotere modellen vriezers, maar ze zijn makkelijk te combineren met andere apparaten. Zoals bij alle diepvriezen kan er na verloop van tijd een laagje ijs in je tafelmodel vriezer ontstaan. Dan is het tijd om hem te ontdooien. Gelukkig zijn veel tafelmodel vriezers uitgerust met dooiwaterafvoer, waardoor het klusje veel makkelijker wordt.

1 resultaat

AEG ATS48F1AW

Tafelmodel vriezer , 81 l , Energieklasse F
AEG ATS48F1AW
€ 419,-
Tafelmodel vriezer
Energieklasse F

Tafelmodel vriezers met dooiwaterafvoer vergelijken

Een tafelmodel diepvries is uitermate geschikt voor mensen die niet al te veel ruimte tot hun beschikking hebben, maar wel duurzaam willen leven. Mensen met een vriezer gooien namelijk veel minder eten weg en dat is beter voor het milieu. Kijk rustig rond op Slimster.nl om de verschillende soorten tafelvriezers met elkaar te vergelijken. Door alle tafelmodel vriezers met dooiwaterafvoer kieskeurig met elkaar te vergelijken vind jij beslist de beste online aanbieding!

Waarom een tafelvriezer met dooiwaterafvoer?

Wanneer het laagje ijs in je tafelmodel diepvries dikker wordt dan een halve centimeter, kun je er last van krijgen. Je vriezer moet harder werken om op temperatuur te blijven en dat kost energie. Je krijgt de deur minder goed dicht en de laatjes gaan knellen. Op dat moment doe je er verstandig aan om je diepvries leeg te ruimen, hem uit te zetten en helemaal te ontdooien. Vroeger moesten mensen dan zelf aan de gang met doekjes en dweilen. Daar hebben de diepvriesfabrikanten een oplossing voor gevonden: dooiwaterafvoer.

In de bodem van de vriezer is een afvoer gemaakt waar het dooiwater doorheen loopt. Jij hoeft alleen nog maar een bakje onder die afvoer te zetten om het water in op te vangen. Merk je dat het dooiwater niet meer goed wegloopt? Dan is het gaatje van de dooiwaterafvoer mogelijk verstopt. Geen paniek, met een ijzeren draadje of satéprikker prik je het gaatje zo weer open. Tafelmodel vriezers met low frost of no frost hoeven trouwens niet of veel minder vaak ontdooid te worden.

Ben jij op zoek naar de beste tafelmodel vriezer?
Bekijk beste tafelmodel vriezer