Inventum tafelmodel vriezers

Inventum tafelmodel vriezers

Op Slimster.nl kun je online vrieskasten vergelijken en bestellen. De tafelmodel vriezers van Inventum zijn van een hoge kwaliteit. Daarom kun je de specificaties van elke Inventum vriezer met elkaar vergelijken. Ook de prijzen van verschillende leveranciers zijn op Slimster.nl te zien. Doordat we met meerdere leveranciers werken krijg jij de goedkoopste prijzen. Je kunt bij Slimster jouw tafelmodel van Inventum kopen. Wij zorgen ervoor dat de leverancier direct op de hoogte is van de bestelling, zodat de vriezer zo snel mogelijk bij jou thuis wordt geleverd.

Inventum is een Nederlands merk dat al 120 jaar keukenapparaten maakt. De tafelmodel vriezers van Inventum kunnen vrijstaand zijn of geschikt voor de inbouw. Inventum doet er alles aan om jouw gemakt te vergroten met het design van de vriezer. Zo zijn de lades doorzichtig, zodat je direct ziet in welke la het product ligt dat je zoekt. De Inventum tafelmodel vriezers zijn geschikt voor de keuken, bijkeuken en zolder.

7 resultaten

Inventum VR550B

Tafelmodel vriezer , 88 l , Energieklasse E
Inventum VR550B
€ 279,-
Tafelmodel vriezer
Energieklasse E

Inventum IVR0821D

Tafelmodel vriezer , 95 l , No Frost: Nee
Inventum IVR0821D
€ 419,-
Tafelmodel vriezer

Inventum RVR551B

Tafelmodel vriezer , 94 l , Energieklasse F
Inventum RVR551B
€ 239,-
Tafelmodel vriezer
Energieklasse F

Inventum tafelmodel vriezers vergelijken

In het overzicht zie je de basisgegevens van elke tafelmodel vriezer. Zoals de plaatsing, inhoud, lades en of er een no-frost bescherming aanwezig is. Het energielabel wordt ook weergegeven. Per model kun je de specificaties bekijken door op het model te klikken. Dan krijg je informatie over het daadwerkelijke energieverbruik, de afmetingen, de omgevingstemperaturen die de vriezer aan kan, de netto inhoud en nog meer informatie. Door de specificaties te vergelijken kun je nagaan of de kwaliteit aan jouw eisen voldoet. Op die manier krijg je de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Ben jij op zoek naar de beste tafelmodel vriezer?
Bekijk beste tafelmodel vriezer

Inventum tafelmodel vriezer voor de laagste prijs

In het overzicht staan de goedkoopste prijzen van de verschillende modellen. Per model kun je ook de prijzen van alle leveranciers vergelijken. De prijzen zijn inclusief kosten van bezorging. Je kunt de levertijd meenemen in jouw overweging voor de gewenste leverancier. Zo betaal je nooit teveel voor een nieuwe Inventum tafelmodel vriezer!

Inventum tafelmodel online kopen

Via Slimster koop je jouw Inventum tafelmodel vriezer door bij één van de leveranciers aan te geven dat je hem wilt bestellen. Dan betaal je veilig met iDEAL of 1 van de andere betalingsmogelijkheden. Jouw bestelling wordt direct doorgegeven aan de leverancier. Vervolgens wordt de vrieskast bij jou thuis geleverd.

  1. Je vergelijkt de Inventum tafelmodellen met elkaar.
  2. Je vergelijkt de webshop prijzen met elkaar.
  3. Je plaatst de bestelling via Slimster.nl
  4. Jouw Inventum vriezer wordt bij je thuis geleverd.

Door het actuele aanbod van Inventum tafelmodel vriezers te vergelijken op Slimster.nl vind je gegarandeerd een tafelmodel vriezer die bij jou past. Deze koop je vervolgens veilig en vertrouw voor de laagste online prijs!