Tafelmodel vriezers met automatisch ontdooien

Heb je weinig ruimte tot je beschikking, maar wil je wel graag levensmiddelen invriezen? Dan is een tafelmodel diepvries waarschijnlijk jouw beste optie. Je kunt hier met gemak diepvriesproducten, restjes, kruiden en fruit in kwijt. Steeds meer tafelmodel vriezers zijn voorzien van de handige functie automatisch ontdooien, waardoor je de vriezer nooit meer zelf hoeft te ontdooien. Om jou te helpen bij het vinden van de beste deal kun je bij Slimster eenvoudig alle tafelmodel vriezers met automatisch ontdooien vergelijken.

10 resultaten

Liebherr GNP 1066 Premium

Tafelmodel vriezer , 99 l , Energieklasse E
Liebherr GNP 1066 Premium
€ 695,-
Tafelmodel vriezer
Energieklasse E

Inventum IVR0821D

Tafelmodel vriezer , 95 l , No Frost: Nee
Inventum IVR0821D
€ 418,-
Tafelmodel vriezer

AEG ATS68E7NW

Tafelmodel vriezer , 88 l , Energieklasse E
AEG ATS68E7NW
€ 589,-
Tafelmodel vriezer
Energieklasse E

AEG ATB68F7NW

Tafelmodel vriezer , 88 l , Energieklasse F
AEG ATB68F7NW
€ 429,-
Tafelmodel vriezer
Energieklasse F

Severin GS 8856

Tafelmodel vriezer , 60 l , Energieklasse E
Severin GS 8856 linker voorkant
€ 229,-
Tafelmodel vriezer
Energieklasse E

Severin GS 8857

Tafelmodel vriezer , 80 l , Energieklasse E
Severin GS 8857 linker voorkant
€ 239,-
Tafelmodel vriezer
Energieklasse E

Liebherr GN 1066 Premium

Tafelmodel vriezer , 99 l , Energieklasse F
Liebherr GN 1066 Premium
€ 640,-
Tafelmodel vriezer
Energieklasse F

Tafelmodel vriezers met automatisch ontdooien vergelijken

Ben jij het handmatig ontdooien van je vriezer ook helemaal zat? Grote kans dat een tafelmodel diepvries met auto defrost jou kan bekoren. Met het handige filtersysteem van Slimster.nl kun je eenvoudig alle modellen vergelijken op specificaties die jij belangrijk vindt. Zo vergelijk je bijvoorbeeld makkelijk op prijs, invriescapaciteit en andere functies als No Frost of Supervriezen. Door alle tafelvriezers met automatisch ontdooien kieskeurig te vergelijken vind jij beslist de beste online aanbieding!

Ben jij op zoek naar de beste tafelmodel vriezer?
Bekijk beste tafelmodel vriezer

Hoe werkt automatisch ontdooien?

Door de vochtige lucht die de vriezer in komt bij het openen en sluiten van de deur, kan er een laagje ijs aan de binnenkant en op de producten in de diepvries ontstaan. Hoe dikker dat laagje, hoe minder goed je vriezer functioneert. Met de functie automatisch ontdooien is dat probleem verleden tijd. Hoe werkt het? Bij vriezers met automatic defrost, of Auto Defrost zoals sommige merken deze functie noemen, wordt het gevormde ijs met enige regelmaat verwarmd en ontdooid.

Het dooiwater loopt via een gootje in een opvangbak en wordt daar verdampt (dooiwaterafvoer). De vriezer zet dit systeem automatisch één keer per dag in werking en het hele proces duurt zo ongeveer een kwartier. De temperatuur binnen je vriezer blijft op peil tijdens dit proces. Dankzij automatisch ontdooien hoef jij dus zelf niet meer te denken aan het jaarlijkse ontdooi klusje. Bovendien zorgt het ervoor dat je tafelvriezer optimaal blijft functioneren en zuiniger in het gebruik is.

Voordelen tafelvriezer met automatisch ontdooien

Het voordeel van een tafelvriezer is ten eerste dat hij minder ruimte inneemt dan een vrieskast of vrieskist. Je kunt er eenvoudig een ander apparaat bovenop plaatsen of de bovenkant van de diepvries als werkblad gebruiken. Je kunt een tafelmodel diepvries combineren met een tafelmodel koelkast. Door zijn geringere formaat, verbruikt het apparaat minder energie.

Een tafelmodel diepvries met automatisch ontdooien heeft zeer weinig onderhoud nodig en is dus makkelijk in het gebruik. Op Slimster.nl vergelijk je alle tafelmodel vriezers met de handige functie automatisch ontdooien.