Exquisit tafelmodel vriezers

Exquisit tafelmodel vriezers

Wist jij al dat Exquisit ook hele leuke tafelmodel diepvriezers heeft? Je vindt ze allen op deze pagina, zodat je zelf de vriezers kunt gaan vergelijken. Exquisit is een steeds populairder wordend merk voor vriezers en andere huishoudelijke apparatuur. Het bestaat al ruim 20 jaar en probeert van ieder tafelmodel diepvriezer iets bijzonders te maken. Erg belangrijk voor de tafelmodel vriezers van Exquisit is het gebruiksgemak.

Daarnaast werkt het merk volgens de formule “value for money”. Dit houdt in dat je relatief weinig kwijt bent voor een perfecte tafelmodel vriezer. De Exquisit tafelmodel vriezers hebben een energiezuinig label en zijn voorzien van handige functies als no frost en temperatuurregeling.

4 resultaten
Exquisit GS81-040D
Tafelmodel vriezer , 87 l , Energieklasse D
Exquisit GS81-040D
Geen reviews
€ 299,-
2 prijzen
Tafelmodel vriezer
Energieklasse D
Exquisit GS581-H-010D
Tafelmodel vriezer , 85 l , Energieklasse D
Exquisit GS581-H-010D
Geen reviews
€ 319,-
2 prijzen
Tafelmodel vriezer
Energieklasse D
Exquisit EGS101-080F
Tafelmodel vriezer , 77 l , Energieklasse F
Exquisit EGS101-080F
Geen reviews
€ 349,-
1 prijs
Tafelmodel vriezer
Energieklasse F
Exquisit GS111-040E
Tafelmodel vriezer , 64 l , Energieklasse E
Exquisit GS111-040E voorkant
Geen reviews
€ 189,-
1 prijs
Tafelmodel vriezer
Energieklasse E

Exquisit tafelmodel vriezers vergelijken

Wil jij een tafelmodel diepvriezer kopen van Exquisit? Maak dan gebruik van deze pagina en vergelijk de verschillende modellen op prijs, afmetingen en producteigenschappen. Je kunt maximaal vier verschillende modellen tegelijkertijd vergelijken door op ‘vergelijken’ te klikken. Wees kieskeurig bij het vergelijken van vriezers! Hogere prijzen betekent in het algemeen ook dat de vriezers een langere tijd meegaan en meer functies hebben. Heb jij een goede keuze kunnen maken? Dan kun je via deze pagina direct jouw tafelmodel vriezer online kopen. Slimster.nl; dat is gemak!

Exquisit tafelmodel diepvries kopen

Heb jij alle Exquisit vriezers kieskeurig kunnen vergelijken via Slimster? Dan heb je vast een tafelvriezer gevonden die voldoet aan jouw eisen en past in het budget. Voordat je beslist waar je hem bestelt kun je alle prijzen checken op de productpagina. Zo ontdek je snel welke webwinkel de beste aanbieding heeft. Zo kun je een nieuwe Exquisit tafelmodel vriezers kopen voor de laagste prijs!

Ben jij op zoek naar de beste tafelmodel vriezer?
Bekijk beste tafelmodel vriezer