AEG tafelmodel vriezers

AEG tafelmodel vriezers

Ben jij op zoek naar een geschikte tafelmodel diepvriezer van AEG? Dan is dit de pagina waarnaar je op zoek bent! Hier vind je namelijk allerhande tafelmodel diepvriezers van het bekende Duitse merk. AEG is een gerenommeerd merk dat al ruim 125 jaar bestaat. Het merk staat voor Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft en maakt originele tafelmodel vriezers voor allerlei soorten huishoudens.

Een nieuwe tafelmodel vriezer van AEG is dan ook voorzien van de handigste snufjes, zoals een LED-display, no frost en een MaxiBox-lade, waarmee je nóg meer levensmiddelen kunt opslaan. Bij Slimster kun je eenvoudig alle AEG tafelmodel vriezers vergelijken!

5 resultaten
AEG ATB48E1AW
Tafelmodel vriezer , 81 l , No Frost: Nee
AEG ATB48E1AW voorkant
9,5
18 reviews
€ 371,-
6 prijzen
Tafelmodel vriezer
AEG ABB688E1LS
Tafelmodel vriezer , 98 l , Energieklasse E
AEG ABB688E1LS
8,6
6 reviews
€ 527,-
3 prijzen
Tafelmodel vriezer
Energieklasse E
AEG ABB682F1AF
Tafelmodel vriezer , 86 l , Energieklasse F
AEG ABB682F1AF
Geen reviews
€ 699,-
2 prijzen
Tafelmodel vriezer
Energieklasse F
AEG ATS68F7NW
Tafelmodel vriezer , 88 l , Energieklasse F
AEG ATS68F7NW
9,7
8 reviews
€ 599,-
1 prijs
Tafelmodel vriezer
Energieklasse F
AEG ATS48F1AW
Tafelmodel vriezer , 81 l , Energieklasse F
AEG ATS48F1AW
Geen reviews
€ 384,-
1 prijs
Tafelmodel vriezer
Energieklasse F

AEG tafelmodel vriezers vergelijken

Je kunt op deze pagina direct de verschillende modellen van AEG met elkaar vergelijken door te klikken op ‘vergelijken’. Selecteer maximaal vier tafelmodel vriezers van AEG en vergelijk ze op prijs, afmetingen en relevante producteigenschappen. Wees hierbij kieskeurig en kom zo tot de beste tafelmodel vriezer voor jouw situatie!

De prijzen variëren natuurlijk per vriezer, maar met een iets duurder model kun je er doorgaans langer tegenaan. Als je een keuze hebt gemaakt kun je de AEG tafelmodel vriezers direct online bestellen via Slimster.nl. Zo hoef je niet meer naar de winkel. Slimster.nl; dat is gemak!

AEG tafelmodel kopen

Heb jij alle AEG vriezers kieskeurig kunnen vergelijken via Slimster? Dan heb je vast een tafelvriezer gevonden die voldoet aan jouw wensen. Check de prijstabel op de productpagina om de webwinkel te vinden met de laagste prijst. Zo kun jij een nieuwe AEG tafelmodel vriezer kopen voor de beste online aanbieding!

Ben jij op zoek naar de beste tafelmodel vriezer?
Bekijk beste tafelmodel vriezer