Candy tafelmodel vriezers

Candy tafelmodel vriezers

Een tafelmodel vriezer is ideaal wanneer je wat extra vriesruimte nodig hebt, maar geen behoefte hebt aan een grote vrieskast of vrieskist. Een tafelmodel neemt weinig plaats is en is geschikt voor de wat kleinere huishoudens. Wanneer je een degelijke tafelmodel vriezer zoekt is Candy een merk dat je serieus moet overwegen. Op deze pagina zie jij het actuele aanbod Candy tafelmodel vriezers inclusief de laagste online prijzen. Via Slimster vind je eenvoudig de webwinkel met de beste online aanbieding!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of .

Candy tafelmodel vriezers vergelijken

Voor je een nieuwe vriezer koopt doe je er goed aan om de verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Slimster helpt jou bij het vinden van de juiste Candy tafelmodel vriezer. Je kunt bij ons vergelijken op de kenmerken die jij belangrijk vindt, zoals bijvoorbeeld de energieklasse, het invriesvermogen en de kleur. Heb je een mooie vriezer gevonden? Dan kun je deze veilig en vertrouwd online kopen bij een van onze aangesloten webshops.

Over Candy

Candy is een Italiaans merk dat betaalbare huishoudapparaten op de markt brengt. Sinds de oprichting van het merk in 1945 en de productie van de eerste Candy wasmachine is het bedrijf enorm groot geworden. Tegenwoordig richt Candy zich op producten in de categorieën wassen & drogen, bewaren en koken. Naast de Candy vriezers kun je bij hun dus ook terecht voor bijvoorbeeld jouw wasmachines, drogers, magnetrons en ovens.

Ben jij op zoek naar de beste tafelmodel vriezer?
Bekijk beste tafelmodel vriezer

Kenmerken van een Candy tafelmodel vriezer

Een Candy tafelmodel vriezer onderscheidt zich van de concurrentie door de goede prijs/kwaliteitverhouding. Een Candy vriezer is zeer betaalbaar, maar biedt wel een hoop kwaliteit en gemak.

Je kunt kiezen uit zowel vrijstaande modellen als inbouw vriezers. De tafelmodellen van Candy hebben een inhoud van 82 tot 102 liter en zijn allemaal zeer energiezuinig (energieklasse D of E). Een Candy tafelmodel vriezer beschikt niet over allerlei luxe functies, maar is wel goed in wat je van hem vraagt; namelijk het invriezen van de restjes en andere producten.

Door het aanbod te vergelijken op Slimster.nl vind jij snel de Candy diepvriezer die het best bij jou past. Selecteer een mooie aanbieding van een aangesloten webshop en koop voordelig jouw nieuwe vriezer!