Inventum vriezers

Inventum vriezers

Een vriezer van Inventum kun je op Slimster.nl online vergelijken met andere vrieskisten en ook aanschaffen. Bij Slimster vind jij de goedkoopste vriezers. Ook de beste vriezers kun je hier vinden, daardoor kun je op Slimster.nl de beste prijs/kwaliteit vinden voor de vrieskist die jij aanschaft. Er zijn meerdere leveranciers waaruit je kunt kiezen als je jouw vriezer bestelt. Wij geven jouw bestelling via Slimster direct door aan de leverancier waardoor de vrieskist zo snel mogelijk geleverd wordt. E

en vriezer is een belangrijke investering in huis. Het zorgt ervoor dat je jouw voeding langer goed houdt. Bovendien kun je restjes bewaren. Op die manier verdien je deze investering weer terug, doordat je niet elke dag nieuw vers eten hoeft te kopen. Vergelijk bij ons alle Inventum vriezers en vind de beste aanbieding!

9 resultaten
Inventum IVR0881S
Tafelmodel vriezer , 99 l , No Frost: Nee
Inventum IVR0881S
7,0
1 review
€ 369,-
7 prijzen
Tafelmodel vriezer
Inventum VR550B
Tafelmodel vriezer , 88 l , Energieklasse E
Inventum VR550B
9,1
21 reviews
€ 249,-
7 prijzen
Tafelmodel vriezer
Energieklasse E
Inventum IVR1785S
Vrieskast , 197 l , No Frost: Nee
Inventum IVR1785S
Geen reviews
€ 659,-
5 prijzen
Vrieskast
Inventum VK1122W
Vrieskist , 290 l , Energieklasse E
Inventum VK1122W
9,0
65 reviews
€ 399,-
5 prijzen
Vrieskist
Energieklasse E
Inventum IVR0821D
Tafelmodel vriezer , 95 l , No Frost: Nee
Inventum IVR0821D
Geen reviews
€ 419,-
4 prijzen
Tafelmodel vriezer
Inventum VR550
Tafelmodel vriezer , 86 l , No Frost: Nee
Inventum VR550
9,5
2 reviews
€ 249,-
4 prijzen
Tafelmodel vriezer
Inventum VR1420
Vrieskast , 153 l , No Frost: Nee
Inventum VR1420 voorkant
8,0
2 reviews
€ 419,-
4 prijzen
Vrieskast
Inventum VR501
Tafelmodel vriezer , 68 l , No Frost: Nee
Inventum VR501
7,0
1 review
€ 239,-
4 prijzen
Tafelmodel vriezer
Inventum VR600
Tafelmodel vriezer , 98 l , No Frost: Nee
Inventum VR600 binnenkant
8,5
2 reviews
€ 389,-
3 prijzen
Tafelmodel vriezer

Inventum vriezers vergelijken

Op Slimster.nl vergelijk je de vriezers van Inventum online op prijs en kwaliteit. De kwaliteit is in eerste instantie te vergelijken in het overzicht. Daar staan gegevens zoals inhoud, inbouwbaarheid, energieklasse en de prijs. Heb jij een model gevonden waar je meer over wilt weten? Dan klik je hem aan voor de specificaties.

Daar krijg je informatie over de netto inhoud, bewaarvakken of lades, gewicht, geluid en daadwerkelijk energieverbruik. Je kunt bij het model ook de verschillende leveranciers met elkaar vergelijken. Je kunt de prijsindicaties, voorraad, afhaalmogelijkheden en betalingsmogelijkheden met elkaar vergelijken. De prijzen zijn inclusief bezorgkosten.

Inventum: voor Nederlands witgoed

Wil je de Nederlandse economie helpen? Dan koop je een Inventum vriezer. Dit Nederlandse bedrijf maakt al meer dan 120 jaar huishoudelijke apparaten voor de Nederlandse huishoudens. Inmiddels zijn de producten, zoals vriezers, koelkasten en fornuizen, van Inventum over de hele wereld te krijgen. De vriezers van Inventum zijn geschikt voor elk huishouden. In de keuken, zolder of bijkeuken. Waar jij de vriezer maar wilt hebben kan Inventum een vriezer voor je maken. Ze hebben zowel vrijstaande als inbouw vrieskasten.

Ben jij op zoek naar de beste vriezer?
Bekijk de beste vriezers

Inventum vriezer online aanschaffen

Een vriezer van Inventum kun je via Slimster online kopen. Je plaatst jouw bestelling bij de gewenste leverancier en betaalt via iDEAL of 1 van de andere betalingsmogelijkheden. Vervolgens wordt de vrieskast op het aangegeven adres geleverd.

  1. Je vergelijkt de Inventum vriezers met elkaar.
  2. Je maakt jouw keuze.
  3. Je kiest een leverancier.
  4. Je betaalt veilig met iDEAL.
  5. De vriezer wordt bij jou thuis geleverd.

Heb jij een Inventum vriezer gevonden die voldoet aan al jouw wensen? Door te bestellen via Slimster.nl weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Bovendien verloopt jouw online aankoop hier volledig veilig en vertrouwd!