Indesit vriezers

Indesit vriezers

Indesit is een innovatief merk voor huishoudelijke apparatuur. Het merk uit Italië besteedt namelijk een derde van haar inkomsten aan productinnovatie, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je altijd de nieuwste technieken in huis haalt. Daarnaast is het een merk dat veel geeft om het behoud van ons milieu. Je bent er met Indesit dan ook van verzekerd dat je energiezuinige vriezers in huis haalt.

Indesit heeft namelijk als doel dat haar apparaten zo weinig mogelijk gebruik maken van stroom en neemt dit mee in het onderzoek naar productinnovatie. Een derde punt van Indesit is het gebruiksgemak van de producten. Met een Indesit vriezer haal je een gemakkelijk te gebruiken apparaat in huis, dat desondanks vele functies heeft. Veelzijdigheid hoeft niet samen te gaan met ingewikkeldheid.

3 resultaten
Indesit UI6 F1T W1
Vrieskast , 223 l , Energieklasse F
Indesit UI6 F1T W1
Geen reviews
€ 811,-
2 prijzen
Vrieskast
Energieklasse F
Indesit UI4 1 W.1
Vrieskast , 185 l , Energieklasse F
Indesit UI4 1 W.1
Geen reviews
€ 419,-
2 prijzen
Vrieskast
Energieklasse F
Indesit I55ZM 112 W
102 l , No Frost: Nee , 8 kg
Indesit I55ZM 112 W
Geen reviews
€ 329,-
1 prijs

Indesit vriezers vergelijken

Op Slimster.nl vind je diverse modellen van Indesit. Door ons inventieve filtersysteem kun je gemakkelijk en snel jouw favoriete vriezer vinden. Je kunt namelijk zoeken op vriezers met de voor jou perfecte afmetingen en van de door jou gewenste prijsklasse. De vriezers die voldoen aan jouw zoekprofiel komen vervolgens in beeld te staan. Met dit handige systeem hebben al veel mensen hun vriezer gevonden. Ben jij de volgende tevreden gebruiker?

Vriezer van Indesit

Het succes is het merk niet in de koude kleren gaan zitten. Zo produceert Indesit per jaar meer dan vijf miljoen producten voor haar tevreden consumenten. Het merk, dat in Italië is begonnen door Vittorio Merloni, is hiermee dan ook een zeer gerespecteerd merk en het succes is ze gegund. Met Indesit haal je namelijk gemakkelijk te gebruiken kwaliteitsproducten in huis van een gerenommeerd merk, dat milieubehoud hoog in het vaandel heeft staan.

Zowel Indesit vrieskasten, Indesit vrieskisten, Indesit tafelmodel vriezers zijn te vinden in het assortiment. Al deze vriezers zijn voorzien van een hoog gebruiksgemak en zijn bovendien erg energiezuinig. Indesit gebruikt de kennis van de productinnovatie ook voor de productie van de vriezers, waardoor jij altijd iets nieuws in huis haalt met dit merk.

Ben jij op zoek naar de beste vriezer?
Bekijk de beste vriezers