Vriezer kopen op afbetaling / in termijnen?

Vriezer kopen op afbetaling / in termijnen?
Vriezer kopen op afbetaling / in termijnen?

Heb jij ook de ervaring dat, als één apparaat stuk gaat in huis er snel meerdere kapot gaan? Vaak stapelen deze onvoorziene kosten zich op en zit je eigenlijk niet te wachten op zo'n grote uitgave. Maar een kapotte vriezer moet natuurlijk direct vervangen worden. Anders kun je jouw diepvriesproducten niet meer bewaren. Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om een vrieskast of vrieskist op afbetaling te kopen.

Dit betekent dat je in termijnen kunt betalen. Geen grote eenmalige uitgave, maar gespreid betalen voor jouw nieuwe vriezer. Benieuwd bij welke webshops je een vriezer kunt kopen op afbetaling? Slimster.nl heeft ze voor je op een rijtje gezet!

Vriezer kopen en in termijnen betalen is mogelijk bij onderstaande winkels

vriezer kopen op afbetaling wehkamp

vriezer in termijnen betalen mediamarkt

vrieskast gespreid betalen

Waar een nieuwe vriezer op afbetaling kopen?

Nieuwe vriezer nodig en wil je deze in termijnen betalen? Dan zoek je natuurlijk een betrouwbare aanbieder. Naar onze mening zijn Wehkamp, MediaMarkt en BCC de beste keus. Deze winkels zijn financieel stabiel en het gespreid betalen is hier eenvoudig geregeld. Bij het bestellen van jouw diepvriezer kun je direct aangeven dat je op afbetaling wilt kopen. Zo heeft Wehkamp de optie Gespreid Betalen, waarbij je een krediet krijgt om witgoed apparatuur te kopen.

Ook bij MediaMarkt kun je in maandelijkse termijnen jouw vriezer betalen. Hiervoor werken zij samen met Santander. Bij het afrekenen kun je de optie Betaalgemak kiezen. Vervolgens dien je het aanvraagformulier in te vullen. Aanvraag goedgekeurd? Dan mag je jouw vrieskast in termijnen betalen. BCC biedt ook de service gespreid betalen in termijnen. Bestel jouw nieuwe vrieskist en vraag online het krediet aan. Deze service verloopt via WFinance. Dit is een handelsnaam van Wehkamp Finance B.V. en heeft een vergunning van de AFM. Andere winkels die kopen op afbetaling aanbieden zijn OTTO en Expert.

Vergeet niet dat het betalen in termijnen van een vriezer geld kost. Je betaalt op jaarbasis vaak zo'n 13 - 14% rente. Voor het gemak van gespreid betalen betaal je over het gehele bedrag dus wel wat meer.

Bestaand krediet of lening gebruiken

Indien je reeds een bestaand Doorlopend Krediet of Persoonlijke Lening hebt is het aan te raden het limiet van deze lening op te hogen voor de aanschaf van bijvoorbeeld jouw diepvrieskast of tafelmodel vriezer. In feite betaal je jouw vriezer gespreid per maand via jouw huidige (of nieuw af te sluiten) lening waarbij je zelf ook nog eens de looptijd kan bepalen.

Indien de bestaande lening (of krediet van jouw creditcard!) al een tijdje loopt is het sowieso aan te raden een nieuwe offerte op te vragen om te kijken of jouw huidige financiering zelfs goedkoper kan. In dat geval hoeft het kopen van een nieuw witgoed apparaat op afbetaling niet eens een hogere maandlast te betekenen.

Dus voordat je een diepvrieskist of misschien zelfs meerdere vriezers gaat bestellen op afbetaling raden wij je aan bij één of meerdere van onderstaande speciaal geselecteerde aanbieders een gratis en vrijblijvende offerte aan vragen voor jouw bestelling. Bij alle onderstaande aanbieders is een offerte vrijblijvend! Vergelijk het zelf en vraag meerdere gratis offertes aan. Zo kun je jouw gewenste vriezer nu kopen en later betalen!