Severin vriezers vergelijken

Severin vriezers

Wil jij een goedkope vriezer die toch bekend staat als zeer betrouwbaar? Dan is een Severin vriezer misschien wat voor jou. Severin vriezers staan bekend om hun Duitse degelijkheid en kwaliteit. Bovendien betaal je, in vergelijking met andere merken, erg weinig voor een vriezer van dergelijke kwaliteit. Op deze pagina vind je het actuele aanbod Severin vriezers, uiteraard met daarbij de laagste online prijzen! Vergelijk kieskeurig en bespaar op jouw nieuwe diepvries!

3 resultaten
Severin GS 8856
Tafelmodel vriezer , 60 l , Energieklasse E
Severin GS 8856 linker voorkant
Geen reviews
€ 249,-
1 prijs
Tafelmodel vriezer
Energieklasse E
Severin GB 8880
Mini vriezer , 31 l , Energieklasse E
Severin GB 8880 linker voorkant
Geen reviews
€ 159,-
1 prijs
Mini vriezer
Energieklasse E
Severin GB 8881
31 l , Energieklasse E , No Frost: Nee
Severin GB 8881 linker voorkant
Geen reviews
€ 213,-
1 prijs
Energieklasse E

Severin vriezers vergelijken

Severin biedt vriezers aan in verschillende soorten en maten, met elk hun eigen kenmerken. Daarom is het goed om eerste alle Severin vriezers te vergelijken voordat je over gaat tot het bestellen. Slimster maakt dit vergelijken eenvoudig. Aan de linkerkant kun je filteren op de voor jou belangrijke kenmerken, zoals bijvoorbeeld de prijs, energieklasse en geluidsniveau. Zo vind jij snel de diepvries van Severin die bij jou past!

Over Severin

Severin is een merk dat al meer dan 60 jaar hoogwaardige elektrische apparaten produceert voor elk huishouden. Kernpunten voor Severin zijn kwaliteit, design en gebruiksvriendelijkheid. Het merk dat opgericht is in het Duitse Sauerland maakt niet alleen goede vriezers. Je kunt ook jaren lang vooruit met bijvoorbeeld hun koelkasten, ovens en combi-magnetrons.

Ben jij op zoek naar de beste vriezer?
Bekijk de beste vriezers

Verschillende Severin vriezers

Severin heeft voor ieder huishouden wel een geschikte vriezer. Afhankelijk van jouw behoefte en gebruik kun je hier een een Severin (diep)vriezer vinden die jouw leven makkelijker gaat maken.

Voor de kleinere huishoudens heeft Severin bijvoorbeeld tafelmodel vriezers en barmodel vriezers in de aanbieding. Deze modellen hebben een kleinere inhoud en zijn compact. Dit is extra handig wanneer je een kleine keuken hebt en geen plek heeft voor een grote vriezer.

Wanneer je meer gezinsleden hebt en meer levensmiddelen wil bewaren is een Severin vrieskast of Severin vrieskist meer geschikt voor jou. Deze modellen bieden een stuk meer invries mogelijkheden. Deze modellen zijn echter wel groter en niet iedereen heeft daar plek voor. Een (diep)vrieskist is vaak breed en heeft een opening aan de bovenkant. Wij raden dan ook aan om deze bijvoorbeeld in de schuur of garage te plaatsen.

Door alle Severin vriezers te vergelijken via Slimster kom je snel tot de ijskast die aan jouw wensen voldoet. Omdat wij continu de prijzen van alle aanbieders scannen zie je hier altijd de laagste online prijs! Wij helpen jou met besparen!