Tristar vriezers

Tristar vriezers

Zoek jij een no-nonsense vriezer die gewoon goed doet wat hij moet doen? Dan is een Tristar vriezer misschien wel perfect voor jou. Een ijskast van Tristar heeft geen luxe functies, maar daar betaal je dan ook niet voor. Hieronder zie jij een actueel overzicht van alle Tristar vriezers op Slimster.nl. Tevens zie je direct de laagste online prijs, zodat jij de goedkoopste vriezer kunt bestellen!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Tristar vriezers vergelijken

Een overhaaste aankoop is nooit goed. Misschien blijkt dan achteraf dat de vriezer toch niet helemaal bij je past. Om te voorkomen dat je spijt hebt na de aankoop kan je op Slimster.nl alle vriezers vergelijken. Je kunt gemakkelijk aangeven wat voor jou belangrijk is om zo snel tot de juiste Tristar vriezer te komen het meest aansluit bij jouw wensen.

Ben jij op zoek naar de beste vriezer?
Bekijk de beste vriezers

Over Tristar

Volgens Tristar hoeft kwaliteit geen luxe te zijn. Zij willen kwaliteit betaalbaar houden zodat het voor iedereen toegankelijk is. Dit is ook te zien aan de vriezers van Tristar. Trister is opgericht in 1977 en levert tegenwoordig aan meer dan 30 verschillende landen. Naast de goedkope en kwalitatieve (diep)vriezers biedt dit merk ook goedkope koelkasten, ovens, televisies en allerlei andere huishoudapparaten.

Een Tristar vriezer online kopen

Een Tristar vriezer beschikt niet over uitgebreide functionaliteiten, maar zorgt er wel voor dat jouw producten op de optimale temperatuur bewaard worden. Omdat deze ijskasten geen luxe foefjes hebben blijven de prijzen laag. Hierdoor is een Tristar vriezer betaalbaar voor iedereen!

Heb jij een gemiddeld huishouden? Dan is de Tristar tafelmodel vriezer misschien iets voor jou. Dit model heeft een vriesruimte van 100 liter en kan dus aardig wat producten bewaren. Met een energielabel van E is deze vriezer zuinig en niet slecht voor het milieu. Zoek je echter een vriezer met veel functies, dan kan je beter verder kijken want een Tristar vriezer biedt dit niet.

Op Slimster.nl kan je alle modellen van Tristar vergelijken op prijs, specificaties, reviews en levertijd. Zo vind jij snel de juiste diepvriezer voor de beste online aanbieding!