Bauknecht vriezers

Bauknecht vriezers

Bauknecht is een merk dat comfort, gezondheid en milieubewust leven hoog in het vaandel heeft staan. Het merk creëert intelligente oplossingen die tijdsbesparend werken waardoor je actiever in het leven kunt staan. Zo richt Bauknecht zich op intuïtieve bediening, wat ervoor zorgt dat je jouw vriezer eenvoudig kunt bedienen. Al bijna 90 jaar is Bauknecht een toonaangevend merk op het gebied van huishoudelijke apparatuur. Op Slimster.nl kun je alle Bauknecht vriezers kieskeurig vergelijken en vind je de beste online aanbieding!

3 resultaten
Bauknecht GSI 9F2
Tafelmodel vriezer , 100 l , Energieklasse E
Bauknecht GSI 9F2
Geen reviews
€ 549,-
3 prijzen
Tafelmodel vriezer
Energieklasse E
Bauknecht GT 219 A3+
Vrieskist , 219 l , Energieklasse C
Bauknecht GT 219 A3+
8,6
20 reviews
€ 505,-
1 prijs
Vrieskist
Energieklasse C
Bauknecht GKN 2173 A3+
Vrieskast , 309 l , Energieklasse D
Bauknecht GKN 2173 A3+ linker voorkant
Geen reviews
€ 726,-
1 prijs
Vrieskast
Energieklasse D

Bauknecht vriezer vergelijken

Benieuwd geworden of er een Bauknecht vriezer is die bij jouw wensen aansluit? Kijk dan eens rond op deze website. Je kunt op verschillende soorten vriezers en merken zoeken, en op een eenvoudige manier jouw voorkeuren filteren. Dit bespaart je tijd, want zo krijg je alleen te zien wat voor jou van belang is. Vind snel de ideale vriezer voor jouw behoeften met de vergelijker op Slimster.nl.

Ben jij op zoek naar de beste vriezer?
Bekijk de beste vriezers

Over Bauknecht vriezers

Bauknecht biedt verschillende soorten staande vriezers en diepvriezers aan. Deze modellen bieden luxe koelsysteemfuncties, waaronder No Frost om ijsvorming in de vriezer te voorkomen. Ook zijn er Bauknecht vriezers met Super Freeze technologie om sneller in te vriezen na het opruimen van je boodschappen.

Alle Bauknecht apparatuur voor jouw keuken kenmerken zich door een energiezuinig karakter in combinatie met innovatieve oplossingen. Daarbij heb je de keus uit diverse kleuren en ontwerpen, zodat je jouw Bauknecht vrieskast altijd kunt laten matchen met jouw keukenontwerp.

Energiezuinige Bauknecht diepvriezers

Voor zuinige vriezers kun je bij Bauknecht terecht. Het merk staat vooraan als het gaat om energiezuinige en energiebesparende apparatuur. Doe hier jouw voordeel mee en kies voor een Bauknecht vriezer. Daarnaast zijn Bauknecht apparaten eenvoudig te bedienen. De meeste apparaten passen zich aan aan jouw wensen en maken dat jouw leven makkelijker wordt door de prettige apparatuur om je heen. Bauknecht heeft allerlei soorten vriezers in het assortiment. Hierdoor weet je bijna zeker dat je bij Bauknecht vindt wat je zoekt, en nog van goede kwaliteit ook. Van vrieskasten en grote vrieskisten tot tafelmodellen. Bij Bauknecht kun je overal voor terecht.