Gratis vriezers offertes?
Gratis & vrijblijvend

Vriezer laten repareren

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Vertoont jouw vriezer mankementen en weet je niet precies hoe je dit zelf kunt oplossen? Dan ben je natuurlijk op zoek naar een vakkundige witgoed monteur die jouw diepvries snel kan repareren. Vooral bij problemen met de temperatuur is snelle reparatie belangrijk, om te voorkomen dat je producten moet weggooien.

Via Slimster vind je altijd een witgoed specialist voor jouw vriezer reparatie. Vergelijk gratis & vrijblijvend ervaren vakmannen om jouw diepvriezer te repareren!

Vriezer laten repareren?

Vriezer reparatie in heel Nederland

Een kapotte vriezer brengt veel gedoe met zich mee en reparatie kan niet te lang op zich laten wachten. Zeker wanneer de temperatuur te hoog wordt in de vriesruimte en al jouw voedingsmiddelen ontdooien. Zonde om alles weg te moeten gooien natuurlijk. Daarom kun je via Slimster.nl eenvoudig een witgoed reparateur inschakelen. Is het een spoedklus? Dan komt de monteur zo snel mogelijk bij je langs voor vriezer reparatie aan huis. De aangesloten klusjesmannen zijn actief in heel Nederland!

Zo kan de vakman jouw vrieskast of vrieskist controleren, maken en zelfs onderdelen vervangen als dit nodig is. Via Slimster kun je jouw vriezer storing laten verhelpen voor de laagste kosten.

Meest voorkomende problemen vriezer

Vriezer reparatie

Maar welke storingen komen onze witgoed reparateurs het meest tegen? Vaak hebben diepvries problemen te maken met de temperatuur. Door een defecte thermostaat, compressor of probleem met koelmiddel kan de vriezer de juiste temperatuur van -18 graden Celsius niet meer halen. Met als gevolg dat jouw producten ontdooien en bederven.

Diepvries alarm piept

Vriezers gaan meestal piepen als de temperatuur in het apparaat te hoog oploopt, waardoor het niet meer mogelijk wordt om alle producten goed koud te houden. De oorzaak hiervan is meestal dat je teveel producten in de vriezer hebt gestopt die nog moesten bevriezen, terwijl de vriezer niet over de capaciteit beschikt om al deze producten in één maal te bevriezen.

Het kan echter ook duiden op een defecte thermostaat of compressor. Zelfs een tekort aan koelmiddel kan er voor zorgen dat je vriezer alarm gaat piepen. Daarom is het altijd verstandig om een vakman in te schakelen voor jouw vriezer reparatie.

Vriezer slaat niet af

Als de vriezer niet afslaat is in de meeste gevallen de thermostaat blijven hangen. De vriezer blijft nu koelen en slaat niet meer af, waardoor je extra veel kwijt bent aan energiekosten. Er zal zich bovendien een flinke ijslaag gaan vormen in de diepvries. Bij een koelvriescombinatie zal dit ook effect hebben op de koelkast.

Dit kan ook worden veroorzaakt door een kapotte printplaat, deze kan vervangen worden door een monteur. Schakel dus direct een specialist in via Slimster.nl!