Gratis wasdrogers offertes?
Gratis & vrijblijvend

Wasdroger reparatie

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Werkt jouw wasdroger niet meer naar behoren en weet je niet hoe je dit zelf kunt verhelpen? Dan ben je natuurlijk op zoek naar een vakkundige en betrouwbare witgoed monteur! Slimster helpt jou bij het vinden van een vakman om jouw droger te repareren. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en kom direct in contact met specialisten die werken in jouw regio.

Jouw wasdroger reparatie klus wordt gekoppeld aan een monteur die actief is in jouw regio, zodat hij snel langs kan komen. Of je nu in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Almere woont, of woonachtig bent in een klein dorpje. Via Slimster.nl bestel je eenvoudig en snel een erkende klusjesman!

Specialisten vergelijken?

  • Ervaren specialisten
  • Bespaar tijd & geld
  • Vergelijken = beste deal
  • Werkzaam in jouw regio
  • Tot 2 vrijblijvende offertes

Wasdroger reparatie in heel Nederland

De wasdroger is één van de meest gebruikte witgoed apparaten in Nederlandse huishoudens. Heb je een wasje gedraaid? Dan wil je snel weer over droge handdoeken en droog beddengoed beschikken. Een kapotte droger schopt dus al snel je huishouden in de war.

Als jouw condensdroger of warmtepompdroger niet meer goed werkt, dan wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Boek daarom via Slimster een monteur in jouw woonplaats. De bij ons aangesloten specialisten zijn actief in heel Nederland. Zo wordt jouw wasdroger storing verholpen voor de laagste kosten!

Heb jij een nieuwe wasdroger gekocht en wil je deze laten installeren? Je kunt jouw wasdroger laten aansluiten door een witgoed monteur via Slimster.nl!

Meest voorkomende problemen droger

Wanneer jouw droogapparaat kapot gaat zit je al snel in dubio. Ga je een nieuwe droger kopen of laat je deze repareren? In veel gevallen is een wasdroger reparatie snel uit te voeren. Zeker door een erkende vakman via Slimster. Maar wat zijn de meest voorkomende problemen met drogers?

Droogprogramma duurt erg lang

Blijft de wasdroger lang bezig met een droogprogramma en wordt de was niet goed droog? Dan heeft dit vaak te maken met een verstoorde circulatie van warmte in de droogtrommel. Dit kan worden veroorzaakt door een verstopt of defect pluizenfilter. Je kunt dit zelf verhelpen, maar als het filter vervangen moet worden is het beter om dit te laten doen door een wasdroger monteur.

Deur trommel sluit niet meer

Het komt regelmatig voor dat de deur van een wasdroger blijft hangen. De deur kan niet meer open of hij sluit niet meer goed. Vaak is dit een mechanisch probleem en is vervanging van het haakje in de deurgreep voldoende. Soms is het echter ook een elektronisch probleem en wordt dit veroorzaakt door een defecte printplaat. Voor jouw wasdroger reparatie kan de monteur goedkoop de printplaat vervangen.

Wasdroger wordt niet goed warm

Als de wasdroger niet meer goed warm wordt dan komt jouw wasgoed nat uit de trommel. Ongeacht welke stand of welk programma je selecteert, de droger blijft koud. Dit betekent dat de thermostaat defect is en vervangen moet worden. Een monteur kan dit voor je doen, via Slimster boek jij een vakman voor de laagste kosten!

Merken wasdrogers repareren

Wasdroger reparatie

Er zijn natuurlijk veel verschillende wasdroger merken te koop en allemaal hebben ze andere foutcodes en technieken. Gelukkig kunnen de bij ons aangesloten witgoed experts alle merken repareren. Of je nu een AEG, Miele, Bosch of Siemens droger hebt, jouw droger reparatie is bij ons in de juiste handen!