Was-droogcombinaties vergelijken & kopen

Was-droogcombinaties

Wist je dat er ook wasmachines en droogmachines in één zijn te vinden? We hebben het over de handige was-droogcombinatie. Wasdroogcombinaties combineren wassen en drogen in één apparaat, waardoor je een hoop ruimte bespaart. Zo'n huishoudelijk apparaat biedt veel gebruiksgemak, maar is niet voor ieder gezind de beste keus. Hier lees je alle informatie over wasdroogcombinaties. Bij Slimster vergelijk je eenvoudig alle was-droogcombinaties en vind je de beste online aanbieding!

16 resultaten

AEG L7WE76EBI

Voorbelading , Onbekend , 1600 toeren
AEG L7WE76EBI
€ 1149,-
Voorbelading

Samsung WD90T634ABH

Voorbelading , Onbekend , 1400 toeren
Samsung WD90T634ABH
€ 812,-
Voorbelading

LG F4DV909H2E

Voorbelading , Onbekend , 1400 toeren
LG F4DV909H2E
€ 801,-
Voorbelading

LG GD3V509S1

9 kg , Energieklasse E , Onbekend
LG GD3V509S1
€ 778,-
9 kg

Bosch WNA14400EU

Voorbelading , Onbekend , 1400 toeren
Bosch WNA14400EU
€ 1189,-
Voorbelading

AEG L7WBG854W

Voorbelading , Onbekend , 1400 toeren
AEG L7WBG854W
€ 899,-
Voorbelading

Was-droogcombinaties vergelijken via Slimster

Via Slimster vind jij gemakkelijk en snel een was-droogcombinatie. Op deze pagina kun je namelijk filteropties instellen, zodat je zelf aan kunt geven op wat voor soort was-droogcombinaties je wenst te zoeken. Zo kun je de prijsklasse, gewenste afmetingen en je favoriete merk opgeven. Klik je vervolgens op ‘vergelijken’, dan kun je maar liefst vier verschillende modellen kieskeurig met elkaar vergelijken op gedetailleerd niveau. Beste was-droogcombinatie gevonden? Deze bestel je voor de laagste prijs bij onze aangesloten webshops.

Beste was-droogcombinatie kopen?
Beste Koop & Getest

Voordelen van een was/droogcombinatie

Iedere nieuwe uitvinding brengt voordelen met zich mee, zo ook die van de wasdroogcombinatie. Dit apparaat is handig in verschillende soorten situaties. Ontdek de voordelen van een was-droogcombinatie:

  • Wassen en drogen in één: waar je doorgaans twee verschillende apparaten nodig hebt voor het wassen en drogen, kun je met dit apparaat in één keer wassen en tot driekwart van jouw kleding direct drogen. Dat scheelt je weer aan tijd.
  • Verschillende wasprogramma’s: er zijn zowel programma’s voor wassen, drogen als combiprogramma’s, zodat je zelf kunt bepalen welk programma de machine uitvoert.
  • Besparen op ruimte: doordat je niet twee apparaten, maar één apparaat in huis hebt kun je flink besparen op ruimte. Wasmachines en drogers zijn grote machines en de was-droogcombinatie is dan ook handig voor kleine huishoudens.
  • Geen pluizenfilter: vanwege de geavanceerde techniek van de was-droogcombinatie hoef je niet na iedere droogbeurt het fluizenfilter schoon te maken, want dit filter is niet aanwezig.
was-droogcombinatie

Wasdroogcombinatie niet voor ieder huishouden de beste keus

Hoewel het aanschaffen van een was-droogcombinatie erg aantrekkelijk lijkt, zijn er een aantal punten waar je rekening mee moet houden. Het gebruik van een wasdroogmachine heeft namelijk een aantal nadelen. Zo kunnen de meeste modellen minder was drogen dan ze kunnen wassen. Je ziet bijvoorbeeld was-droogcombinaties met een wascapaciteit van 9 kilogram, terwijl ze maar 5 kilogram kunnen drogen. Dit betekent dat je niet je volle trommel met was direct kunt drogen als het wasprogramma is afgelopen.

Ook qua energieverbruik zijn was-droogcombinaties minder zuinig. Zij verbruiken meer water en energie dan wanneer je een wasmachine en droger los aanschaft. Tot slot duurt het programma wassen en drogen langer, waardoor je ook meer tijd kwijt bent. Denk dus goed na of een wasdroogcombinatie goed in jouw leefsituatie past.

In dit artikel lees je meer over wasdroogcombinaties in vergelijking met een losse wasmachine en droger.