Whirlpool was-droogcombinatie kopen

Whirlpool was-droogcombinaties

Een was-droogcombinatie is ideaal wanneer je geen ruimte hebt om een losse wasmachine en droger te plaatsen. Zo'n wasdroogcombinatie brengt jou het gemak van wassen en drogen in één machine. Whirlpool produceert betaalbare was/droogcombinaties met een ruime vulinhoud en energieklasse D. Het Amerikaanse witgoed merk is ook goed vertegenwoordigd in Nederland. Al jarenlang behoren de Whirlpool wasmachines tot de meest verkochte modellen. Wil jij alle Whirlpool was-droogcombinaties vergelijken? Bekijk het actuele aanbod hieronder en vind direct de beste online aanbieding.

1 resultaat
Whirlpool FFWDB 964369 WV EE
Voorlader , 9 kg , Extra stil (< 71 dB)
Whirlpool FFWDB 964369 WV EE
7,5
41 reviews
€ 618,-
2 prijzen
Voorlader
9 kg

Whirlpool was-droogcombinaties vergelijken

Ben jij ook altijd op zoek naar de laagste prijs? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Op deze pagina kun je het huidige aanbod Whirlpool wasdroogcombinaties vergelijken op prijs, kenmerken, levertijd en reviews. Wees kieskeurig in je vergelijking en filter bijvoorbeeld op kenmerken als de energieklasse en het maximale vulgewicht. Heb jij een was/droogcombinatie van Whirlpool gevonden die aan jouw eisen voldoet? In de prijstabel zie je direct welke webshop de goedkoopste aanbieding heeft!

Was-droogcombinatie kopen? Bekijk Beste Koop & Getest!
Beste was/droogcombinaties
whirlpool was-droogcombinaties

Wasdroogcombinatie Whirlpool kopen?

De Whirlpool was-droogcombinaties combineren een betaalbare prijs met hoge kwaliteit. De meeste modellen bieden een wascapaciteit van 9 tot 10 kilogram en kunnen 6 tot 7 kg drogen. Door de koolborstelloze motor maken de wasmachines minder lawaai en zijn ze minder aan slijtage onderhevig. Met energieklasse D zijn de Whirlpool wasdroogcombinaties ook nog eens energiezuinig. Kies voor gemak en bestel jouw nieuwe Whirlpool was/droogcombinatie veilig en goedkoop online via Slimster!

Twijfel je nog of je een was-droog-combinatie wilt kopen? Bij Slimster kun je ook alle Whirlpool voorladers, Whirlpool bovenladers en Whirlpool drogers vergelijken. Bij ons vind je beslist de beste deal!

  • Wasmachine en droger in 1
  • Energiezuinig
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • Tot wel 10 kilogram vulgewicht