AEG was-droogcombinatie kopen

AEG was-droogcombinatie

Op zoek naar een AEG was-droogcombinatie? Op deze pagina vind je het gehele overzicht van Slimster. AEG is een bekend Duits merk voor huishoudelijke producten. De afkorting staat voor Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft. AEG bestaat al meer dan 125 jaar en heeft daarom een ruime ervaring in het produceren van huishoudelijke producten. Denk hierbij aan vriezers, koelkasten, wasmachines, drogers en ook wasdroogcombinaties. AEG staat voor vernieuwende technieken en energiezuinige apparaten!

4 resultaten
AEG LWR9716C6
Voorlader , 10 kg , Onbekend
AEG LWR9716C6
Geen reviews
€ 1279,-
5 prijzen
Voorlader
10 kg
AEG LWR7796UD6
Voorlader , Onbekend , 1600 toeren
AEG LWR7796UD6
Geen reviews
€ 1088,-
5 prijzen
Voorlader
AEG L6WBN86JW
8 kg , Onbekend
AEG L6WBN86JW
Geen reviews
€ 749,-
2 prijzen
8 kg
AEG LWR9516BN4
Voorlader , Onbekend , 1600 toeren
AEG LWR9516BN4
9,1
16 reviews
€ 1499,-
1 prijs
Voorlader

AEG was/droogcombinaties vergelijken

Via Slimster kun je gemakkelijk en snel wasdroogcombinaties van AEG met elkaar vergelijken. Op deze pagina zie je een filtermenu. Gebruik dit om jouw voorkeuren in te stellen, zoals de gewenste prijsklasse en afmetingen van de wasdroogcombinatie. De apparaten die je in beeld ziet, zijn de wasdroogcombinaties die voldoen aan jouw zoekprofiel. Vergelijk per keer maximaal vier verschillende machines door op ‘vergelijken’ te klikken. Je kunt de wasdroogcombinaties online kopen op Slimster.nl! Selecteer een scherpe aanbieding en koop tegen de laagste online prijs!

Wasdroogcombinatie kopen? Bekijk Beste Koop & Getest!
Beste wasdroogcombinaties

AEG was/droogcombinatie

Koop je een was/droogcombinatie van AEG, dan geniet je mee van vele handige voordelen. Om te beginnen zijn de nieuwste wasdroogcombinaties van dit merk van de serie ProTex, waardoor jouw kleding nóg zachter wordt gewassen. Het gevolg? Jouw kleren zien er langer als nieuw uit! Lawaaiproducerende machines zijn verleden tijd dankzij AEG, want dankzij de techniek van Silent System Plus haal je een muisstil apparaat in huis. Het is een innovatieve geluidsonderdrukkende technologie, waarbij het merk gebruik maakt van een goede inverter-motor en speciaal isolatiemateriaal.

aeg was-droogcombinaties

Voordelen wasdroogcombinatie AEG

Dankzij AEG verbruik je zo weinig mogelijk energie. De wasdroogcombinaties zijn namelijk voorzien van OptiSense - een revolutionaire techniek, waarbij de apparaten veel minder energie nodig hebben voor hun werk. Tevens is een overstromende wasdroogcombinatie iets van het verleden, want de AEG was-droogmachines zijn voorzien van Aqua Control, waardoor het water niet wegloopt en je op tijd op de hoogte wordt gebracht van de situatie.

Maak daarnaast gebruik van de techniek van AWT (Advanced Washing Technology). Dit is een uniek sproeisysteem, waarmee je zelfs de grootste ladingen was perfect schoon krijgt.

Om het voor jou wat overzichtelijk te houden, hebben we nogmaals de grootste voordelen van AEG wasdroogcombinaties opgesomd:

  • Nóg zachter wassen met ProTex
  • Silent System Plus
  • Inverter-motor
  • OptiSense-techniek
  • Aqua Control
  • Advanced Washing Technology
Vaak is de droogcapaciteit van een was-droogcombinatie kleiner dan van een losse wasdroger. Houd dus rekening met hoeveel wasgoed jij wilt drogen!