Siemens was-droogcombinatie kopen

Siemens was-droogcombinaties

Siemens is een betrouwbaar merk voor huishoudelijke apparaten. Het bedrijf bestaat al sinds 1847 en produceert onder meer was/droogcombinaties. De apparaten zijn voorzien van een modern en tijdloos uiterlijk. Daarnaast zijn de apparaten milieuvriendelijk en zorgen ze ervoor dat je zo weinig mogelijk energie verspilt met jouw was- en droogbeurten.

De was/droogcombinaties van Siemens kunnen dan ook met gemak ‘groen’ worden genoemd. Geniet je mee van de voordelen van Siemens wasmachines? Vergelijk alle Siemens was-droogcombinaties via Slimster en vind de beste aanbieding! Voor jouw nieuwe wasmachine en droger in één zit je hier goed.

1 resultaat
Siemens WK14D543EU
Voorbelading , Extra stil (< 71 dB) , 1355 toeren
Siemens WK14D543EU
Geen reviews
€ 1338,-
2 prijzen
Voorbelading

Siemens was-droogcombinaties vergelijken

Op deze pagina staan alle was/droogcombinaties van Siemens. Wil je verschillende modellen kieskeurig met elkaar vergelijken op gedetailleerd niveau, dan kan dit! Selecteer de apparaten en klik op ‘vergelijken’. Je kunt tevens jouw zoekopdracht verscherpen, door het filtermenu nader in te vullen. Heb je een perfecte was/droogcombinatie gevonden, dan kun je deze online kopen op Slimster.nl! Bij onze aangesloten webshops vind je de goedkoopste wasdroogcombinaties!

Beste wasdroogcombinatie? Bekijk Beste Koop!
Beste wasdroogcombinaties

Siemens wasdroogcombinatie

Een Siemens wasmachine en droger in 1 levert jou als consument vele voordelen. Om te beginnen geniet je mee van een handig anti-vlekkensysteem, waarmee je zonder vlekmiddel zelfs de meest extreme vlekken kunt verwijderen. Met EcoPerfect kun je bovendien zeer zuinig wassen en door middel van SpeedPerfect verkort je het wasprogramma met maar liefst 65 procent.

Een ander voordeel van de was/droogmachines van Siemens is de functie WaterPerfect. Deze functie zorgt ervoor dat de wasmachines altijd de juiste hoeveelheid water gebruiken voor iedere was. DuoTronic is er daarnaast om de vochtigheid en de temperatuur van de was te meten. Zo was jij op een zo spaarzame manier en is de was altijd uitmuntend schoon!

Het aanbod wasmachines van Siemens is groot. Je kunt dus ook gerust eens een kijkje nemen bij de Siemens voorladers en Siemens bovenladers. Bij Slimster vind je altijd de beste online aanbieding!

siemens was-droogcombinaties

Voordelen was/droogcombi Siemens

De nieuwe iQ-serie heeft daarnaast een iQdrive wasmachine motor, waarbij slijtage onmogelijk is. Deze motor is bovendien energiezuinig en duurzaam. Jouw was/droogcombinatie zal weinig geluid produceren, dankzij Anti Vibration. Dit is een programma dat ervoor zorgt dat het geluid dat zich binnen in de trommel bevindt niet naar buiten kan komen. Dankzij AquaStop voorkom je bovendien dat de was/droogcombinatie overstroomt in geval van een lekkage of storing.

Al met al zijn de Siemens was/droogcombinaties dus zeer voordelig voor jou als consument. Om het voor jou overzichtelijk te houden, hebben we hieronder nogmaals de voordelen onder elkaar gezet:

  • EcoPerfect
  • Wasmachine droger combi
  • SpeedPerfect
  • WaterPerfect
  • DuoTronic
  • iQdrive motor
  • Anti Vibration
  • AquaStop
Let bij het kopen van een wasdroogcombinatie goed op het maximale vulgewicht. Vaak is de droogcapaciteit kleiner dan de wascapaciteit!