Samsung was-droogcombinatie kopen

Samsung was-droogcombinatie

Samsung kennen we allemaal! Misschien heb jij wel een mobiele telefoon of een televisie van het Zuid-Koreaanse merk. Het bedrijf produceert echter ook goede was/droogcombinaties. Het gebruikt zijn 70 jarige ervaring om zo klimaatneutraalmogelijke apparaten op de markt te brengen, die bovendien voorzien zijn van vele handige functies. Samsung is er voor iedereen die geavanceerde technologie in huis wil halen voor een betaalbare prijs.

Bekijk de vele handige was/droogcombinaties van dit merk om het zelf te ervaren: de kracht van Samsung. Voor een goede wasmachine en droger in 1 zit je bij Samsung zeker goed!

4 resultaten
Samsung WD80TA049BE
8 kg , Energieklasse E , Onbekend
Samsung WD80TA049BE
8,7
83 reviews
€ 679,-
3 prijzen
8 kg
Samsung WD90T634ABH
Voorbelading , Onbekend , 1400 toeren
Samsung WD90T634ABH
Geen reviews
€ 829,-
2 prijzen
Voorbelading
Samsung WD90T754ABT
9 kg , Onbekend , 1400 toeren
Samsung WD90T754ABT
8,7
55 reviews
€ 979,-
2 prijzen
9 kg
Samsung WD10T534ABW/S2
10 kg , Energieklasse E , Onbekend
Samsung WD10T534ABW/S2
Geen reviews
€ 791,-
1 prijs
10 kg

Samsung was-droogcombinaties vergelijken

Wil jij de Samsung was/droogcombinaties onderling kieskeurig vergelijken? Dat kan via Slimster. Op deze pagina zie je de modellen van de Zuid-Koreaanse gigant. Selecteer de apparaten en klik op ‘vergelijken’ om de voordelen van de verschillende modellen tegen elkaar af te wegen. Heb je een geschikte was/droogcombinatie gevonden? Je kunt deze wasmachine droger combi gemakkelijk en snel online kopen op Slimster.nl!

De beste was/droogcombinatie van dit jaar kopen?
Beste was/droogcombinaties

Samsung was/droogcombinatie

Samsung is een energiezuinig merk. Dit zie je direct terug in de nieuwe technieken, die het merk recentelijk is gaan hanteren. Wat dacht je bijvoorbeeld van EcoBubble? Door middel van deze technische innovatie verbruikt tot maar liefst 70 procent minder energie, aangezien je geen warm water nodig hebt. Doordat de bubbels 40 keer sneller en veel dieper binnendringen in de stof, wordt jouw was alsnog zeer krachtig gereinigd.

Daarnaast beschikken de wasdroogcombinaties van Samsung over een Diamond Drum-trommel. Deze trommel is voorzien van een diamantvormig reliëfprofiel met verzonken gaatjes. Hierdoor blijft de was niet haken en komt deze onaangetast uit de wasmachine.

Naast de Samsung was/droogcombinaties kun je ook andere modellen vergelijken. Neem dus eens een kijkje bij het ruime aanbod Samsung voorladers bij Slimster. Je vindt hier altijd de beste deal!

samsung was-droogcombinaties

Voordelen was/droogcombi Samsung

Maak daarnaast gebruik van Fuzzy Logic, waarbij de Samsung wasmachine het wasprogramma automatisch aanpast op de hoeveelheid was. Door de functie Sound Off heb je bovendien een zeer stille was/droogcombinatie. De was/droogcombinaties van Samsung hebben nog veel meer handige functies en snufjes, zoals Rinse Time +, Antischuimbeveiliging, Rinse Hold en Eco Drum Clean.

Ontdek de handige voordelen van het Zuid-Koreaanse Samsung, zodat je de pro’s nog eens overzichtelijk onder elkaar kunt lezen:

  • EcoBubble
  • Wasmachine en droger in één
  • Diamond Drum
  • Fuzzy Logic
  • Sound Off
  • Veel meer handige functies
slimster
Zoek jij de beste aanbieding voor een Samsung was/droogcombinatie? Bij Slimster vergelijk je eenvoudig alle prijzen en vind je de goedkoopste webshop!