Miele was-droogcombinatie kopen

Miele was-droogcombinatie

Miele is een bekende Duitse producent van huishoudelijke producten. Onder het motto ‘immer besser’ produceert het merk al sinds jaar en dag succesvolle tools voor in ieder huishouden. De wasmachines van MIele zijn zeer energiezuinig. Je hoort het al: ook in het geval van was/droogcombinaties ben je bij Miele aan het juiste adres! Vergelijk via Slimster alle Miele was-droogcombinaties en vind de beste online aanbieding! Met Miele weet je zeker dat je een wasmachine en droger in één van uitstekende kwaliteit koopt.

3 resultaten
Miele WTI370 WPM
8 kg , Onbekend , 1600 toeren
Miele WTI370 WPM
9,3
20 reviews
€ 1948,-
2 prijzen
8 kg
Miele WTD 160 WCS
Voorbelading , Onbekend , 1500 toeren
Miele WTD 160 WCS
Geen reviews
€ 1599,-
1 prijs
Voorbelading
Miele WTR870 WPM
8 kg , Onbekend
Miele WTR870 WPM
Geen reviews
€ 2549,-
1 prijs
8 kg

Miele was-droogcombinaties vergelijken

Wil jij Miele was/droogcombinaties vergelijken met andere merken? Dit kun je doen door jouw voorkeuren aan te geven in het filtermenu links in beeld. Selecteer de verschillende apparaten en klik op ‘vergelijken’. Je kunt de machines nu op gedetailleerd niveau vergelijken. Heb je een geschikte was/droogcombinatie gezien? Je kunt deze wasmachine droger combi gemakkelijk en snel kopen op Slimster.nl!

Nieuwe wasdroogcombinatie kopen? Bekijk onze test!
Beste wasdroogcombinaties

Miele was/droogcombinatie

Miele heeft op het gebied van de was/droogcombinaties een zeer succesvolle machine op de markt. Dit apparaat is niet zomaar als beste gekomen uit de test van De Consumentenbond. Om te beginnen maakt het apparaat gebruik van een SoftCare-wastrommel. De kleding wordt dankzij een luchtkusseneffect behoedzamer en gelijkmatiger gewassen. Zo wordt het beter schoon en ontstaan minder kreuken. Dankzij het wasprogramma ‘pluizen spoelen’ worden de pluizen van jouw kleding direct weggespoeld. Zo wordt een was geen zaak van pluizen!

miele was-droogcombinaties

Voordelen was/droogmachine Miele

Tevens heeft jouw was/droogcombinatie van Miele een AutoClean-wasmiddellade. Deze zorgt ervoor dat de wasmiddellade automatisch wordt gedroogd wanneer de was klaar is. Zo voorkom je dat zeepresten blijven plakken. Daarnaast heeft de wasdroogcombinatie beladingsherkenning met een doseeradvies, waardoor deze het wasprogramma direct kan aanpassen op de hoeveelheid was.

Bovendien zijn de programma's van Miele wasdroogcombinaties zeer snel. Je kunt jouw lievelingskleding dus in no-time weer aantrekken door de Miele wasmachine! Bij Slimster kun je uiteraard ook alle Miele voorladers, Miele bovenladers en Miele stoomwasmachines vergelijken.

Ontdek de belangrijkste voordelen van de wasdroogcombinatie van Miele:

  • Snelste was/droogcombinatie ter wereld
  • SoftCare-trommel
  • Pluizen direct wegspoelen
  • Wasmachine en droger in 1
  • AutoClean-wasmiddellade
  • Beladingsherkenning met doseeradvies
De wasmachines van Miele behoren tot de top van de markt. Verzeker jezelf van uitstekende kwaliteit met dit robuuste Duitse merk!