Hoover was-droogcombinatie kopen

Hoover was-droogcombinatie

Hoover begon in de jaren ‘40 als merk voor wasmachines, maar heeft diens assortiment goed weten uit te breiden. Niet alleen wasmachines en wasdrogers behoren nu tot het assortiment van dit merk, maar je kunt er ook terecht voor een goede was/droogcombinatie. Ze beschikken over het energielabel D en hebben een vulcapaciteit van 9 tot 11 kg.

Hierdoor zijn het energiezuinige apparaten die qua vulinhoud geschikt zijn voor het hele gezin. Daarnaast zijn het muisstille machines, die een laag dB hebben van tussen de 46 en 60. Qua functies zit je goed, met handigheden als Uitgestelde Start, resttijdindicatie en een balanssysteem. Vergelijk alle Hoover was-droogcombinaties bij Slimster en vind de beste deal!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Hoover was-droogcombinaties vergelijken

Je kunt de verschillende modellen Hoover was-droogcombinaties gemakkelijk en snel vergelijken via deze pagina van Slimster.nl. Maak hiervoor gebruik van ons eenvoudige filtermenu. Hier geef je zelf op welke functies jouw favoriete modellen dienen te hebben. Je kunt zeer nauwkeurig opgeven welke eigenschappen de machines dienen te hebben. Denk hierbij aan de prijs, maar ook aan zaken als de grootte van de vulopening, het stroomverbruik per cyclus en de aansluitwaarde in kW.

Heb jij al jouw filteropties ingevuld? Dan verschijnt op deze pagina de selectie was/droogcombinaties die voldoen aan jouw zoekprofiel. Bekijk en vergelijk, waarna je de wasmachine en droger in 1 online kunt kopen! Er zijn naast Hoover natuurlijk nog andere producenten van was/droogcombinaties.

Nieuwe wasdroogcombinatie kopen? Bekijk onze test!
Beste wasdroogcombinaties

Hoover was/droogmachine

Hoover was/droogcombinaties zijn voordelig voor ieder die wil genieten van kwalitatief sterke producten met een energiezuinig karakter. De A-apparaten van Hoover beschikken namelijk over vele handige functies en wasprogramma’s, zodat iedere was- en droogbeurt een groot gemak wordt. Geniet mee van maar liefst 11 unieke wasprogramma’s en diverse handige functies. Voorbeelden zijn Resttijdindicatie.

Deze functie geeft precies aan hoever ieder wasprogramma is, zodat je weet hoe lang je nog hebt voordat de was klaar is. Op de apparaten zit ook de functie Halve Belading. Dit houdt in dat het apparaat bij een lagere hoeveelheid was minder water en stroom zal verbruiken.

Bij Slimster kun je natuurlijk alle Hoover wasmachines vergelijken. Neem dus ook eens een kijkje bij de Hoover voorladers.

hoover was-droogcombinaties

Voordelen was/droogcombinatie Hoover

Wat dacht je van Fuzzy Intelligence? Dit is een systeem dat zelf berekend hoe vuil de was is, waarna het berekent hoeveel wasmiddel hiervoor nodig is. Het is wederom een handige innovatie die ervoor zorgt dat jij kunt besparen op materiaalkosten. Dankzij Uitgestelde Start kun je daarnaast zelf aangeven wanneer jouw wasprogramma dient te beginnen.

Dit is erg handig, omdat je jouw wasmachine zo kunt programmeren dat de was klaar is als je thuis komt van het werk. Zo heb je geen omkijken meer naar de Hoover was/droogcombinatie. Aangezien het daarnaast ook erg handig is om een stille, niet bewegende machine te hebben, beschikken de apparaten over een balanssysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat jouw wasapparaat stil blijft staan tijdens het draaien.

  • Vele unieke wasprogramma’s
  • Wasmachine en droger in één
  • Fuzzy Intelligence
  • Halve Belading
  • Uitgestelde Start
  • Balanssysteem