Indesit was-droogcombinatie kopen

Indesit was-droogcombinatie

Indesit is een Italiaans merk voor huishoudelijke producten en dit bedrijf levert dan ook perfecte was/droogcombinaties. Het bedrijf, dat vele tientallen jaren geleden begonnen is door Vittorio Merloni, is zeer succesvol in de productie van huishoudelijke apparatuur. Per jaar verschijnen dan ook meer dan 5 miljoen producten van Indesit. Centraal voor Indesit staat dat de wasmachines energiezuinig moeten zijn en zo veilig mogelijk dienen te zijn. Indesit slaagt er keer op keer in om deze doelstellingen met succes te behalen.

Dit heeft er waarschijnlijk mee te maken dat een derde van de totale opbrengsten van het Italiaanse merk naar productvernieuwing gaan. Kies daarom voor innovatie, veiligheid en mooie apparaten met Indesit! Vind jouw nieuwe wasmachine en droger in 1 voor de laagste prijs!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Indesit was/droogcombinaties vergelijken

Via Slimster kun je gemakkelijk en snel de verschillende Indesit was/droogcombinaties vergelijken. Op deze pagina zie je de modellen van het Italiaanse merk staan. Klik op een specifiek model om deze op gedetailleerd niveau te bekijken. Wil je verschillende wasmachine droger combi kieskeurig vergelijken? Selecteer ze dan en klik op ‘vergelijken’. Je kunt jouw Indesit wasdroogcombinatie online kopen op Slimster.nl!

Op zoek naar de beste was/droogcombinaties?
Beste was/droogcombinaties
indesit was-droogcombinaties

Voordelen Indesit was/droogcombinaties

Het grote budget dat Indesit investeert in productinnovatie valt direct terug te zien in het energiezuinige karakter van de wasdroogcombinaties. Ze zijn voorzien van energiezuinige energieklassen A en B. Bovendien maken ze gebruik van functies als Eco Time en Energy Saver. Met Eco Time hoef je minder lang te wassen en heeft jouw wasdroogcombinatie een minder hoog verbruik, terwijl je dezelfde prestaties behaalt. Energy Saver zorgt ervoor dat je voor de programma’s voor katoen, synthetisch en jeans tot maar liefst 70 procent kunt besparen op het energieverbruik.

Hier blijft het echter niet bij voor de Indesit wasmachines. Zo zijn ze ook dikwijls voorzien van Waterbeveiliging. Dit handige systeem zorgt ervoor dat de was/droogcombinatie nooit meer overstroomt! Met Uitgestelde Start kun je daarnaast zelf instellen wanneer het wasprogramma dient te beginnen met draaien. Zo kun je jouw was klaar laten zijn wanneer je op het eind van de middag thuiskomt! Ook maak je gebruik van Fuzzy Logic, dat het wasprogramma zelf aanpast aan de hoeveelheid was!

Om een lang verhaal kort te maken: een Indesit voorlader wasmachine biedt jou een heleboel voordelen. Lees nogmaals in een overzichtelijk rijtje:

  • Eco Time
  • Wasmachine en droger in 1
  • Energy saver
  • Waterbeveiliging
  • Uitgestelde Start
  • Fuzzy Logic